Guide: Rett hårmaske for hårtypen din
2023-12-22
Innpakninger er vanligvis mer potente enn både balsam og leave-in-produkter, og er derfor et hårpleietrinn verdt å investere i. Med en hårmaske kan du gi håret et ekstra løft av hva det egentlig trenger, enten det er fuktighet, reparasjon eller ekstra næring. Vi deler noen av våre absolutte favoritter og guider deg til rett hårmaske for akkurat din hårtype.La'dor Perfect Hair Fill-Up: En styrkende næringsboost for alle hårtyper

Best for:
Alle hårtyper som vil ha dyp næring, fuktighet og glans.

Denne kraftige behandlingen er en av våre K-Beauty-favoritter for håret. Den er beriket med glødgivende kollagen, reparerende og styrkende keratin, fuktighetsgivende og krusbekjempende ceramider og beskyttende silkeproteiner.

Slik gjør du:
Den flytende formelen blir til en krem når den kommer i kontakt med kaldt vann: Bland en del produkt med en del kaldt vann direkte i hånden eller i en beholder. Påfør jevnt i rent, håndkletørt hår og la virke i 3–10 minutter. Skyll med lunkent vann og style som vanlig.OUAI Fine to Medium Hair Treatment: Lett fuktighet og reparasjon

Best for:
Fint eller tynt hår som er krusete og skadet, og som trenger lett fuktighet.

Føler du at håret ofte tynges ned av hårmasker? Da er dette masken for deg – Fine to Medium Hair Treatment inneholder en nærende blanding av blant annet sheasmør, panthenol og hydrolysert keratin som gjør håret mykt og glansfullt uten å tilføre ekstra vekt. Her får du fuktighet, reparasjon og kontroll over krusete hår uten å miste volum eller struktur.

Slik gjør du:
Påfør i håndkletørt hår etter sjamponering og la virke i 5 minutter. Skyll med kaldt vann for å beholde mer fuktighet og glans i håret.

Aveda Botanical Repair Intensive Strengthening Masque Rich: Intensiv reparasjon

Best for:
Middels tykt til tykt hår som trenger intensiv reparasjon og pleie.

Denne intensive masken, beriket med plantebaserte teknologier og 2 stk. plantelipider, har en dypt reparerende effekt på håret allerede etter første bruk. Den styrker hårstrukturen innenfra og reparerer skader over alle lag av hårfibrene. Den smøraktige teksturen gir intensiv næring, noe som gjør håret synlig friskere, mykere og glattere.

Slik gjør du:
Påfør i fuktig hår etter sjamponering. La virke i 2–5 minutter og skyll grundig.Re-Born Hairsolution Black Mud Mask: Balanserende og beroligende maske for hodebunnen

Best for:
En irritert, ubalansert eller tørr hodebunn med flass.

Denne mineralrike hårmasken er for deg med en ubalansert hodebunn, enten i form av kløe, tørrhet eller flass. Formelen er beriket med svart leire fra Dødehavet, som er rik på hele 26 forskjellige mineraler. Disse arbeider for å effektivt redusere irritasjon og kløe i hodebunnen, stimulere mikrosirkulasjon og hårvekst, og tilføre næring og fuktighet.

Slik gjør du:
Vri overflødig vann ut av håret etter sjamponering og masser en sjenerøs mengde produkt inn i hele hodebunnen. Ta en nylonhette eller et varmt håndkle over hodet og la virke i 5 minutter. Skyll med lunkent vann.


I tillegg til disse finner du mange flere profesjonelle og effektive hårmasker i sortimentet vårt. Sjekk ut hele kategorien her.
Great Deal
200ml 450ml
131 kr Veil. pris 140 kr
Gave
380 kr
Re-Born Hairsolution
455 kr

Produkter fra artikkel