Guide: Slik gir du glow til basemakeup med Lumene
2023-12-14
Ønsker du en naturlig makeuplook med masse glød som ser ut til å stråle innenfra? Da er Lumenes Invisible Illumination-serie noe for deg. Her finner du hudpleiende makeup som både gir fuktighet og en strålende glow til huden. Produktenes lettflytende sammensetning smelter raskt inn i huden og kan enkelt påføres med fingre eller sminkekoster og -svamper.

La oss ta en titt på en komplett basemakeup med de glødgivende favorittene.Trinn 1: Primer

For å få sminken til å vare, uansett om du ønsker en naturlig, lett og glødende makeup eller et heldekkende og matt resultat, trengs en primer. Lumenes Dewy Glow Gel Primer smelter inn i huden som et lett serum og pleier huden mens den forberedes for makeup. Instant Glow UV Primer SPF 30 inneholder også UV-beskyttelse med SPF 30. Det gjør den til et perfekt valg i sommermånedene når du vil være ekstra beskyttet mot solen.Trinn 2: Foundation

For å holde looken så naturlig og frisk som mulig velger vi en lett dekkende base. Instant Glow Beauty Serum er en av seriens absolutte bestselgere, og det med all rett. Denne flytende serumfoundationen gir en jevn hudtone med mye glød, samtidig som den lar din egen hud skinne gjennom. Den hudpleiende formelen inneholder glødgivende nordisk geitrams samt fuktighetsgivende nordiske alger og vitamin E.

Instant Glow Fresh Skin Tint har en litt tykkere, gelaktig konsistens som gir litt mer dekning, samtidig som den skaper et naturlig, glødende resultat. Formelen hydrerer huden med rent nordisk kildevann og nordiske alger. Hudtonen blir jevn og strålende.

Trinn 3: Concealer

Noen ganger vil vi ha litt mer dekning på enkelte områder i ansiktet uten at resultatet blir for dekkende eller unaturlig. Da er Serum i Concealer det ultimate produktet. Dette hybridproduktet kombinerer pleien til et øyeserum med dekningen til en concealer i en lett, fuktighetsgivende formel. Concealeren holder uten å smuldre, bli kakete eller legge seg i linjer.Trinn 4: Kinn

På tide med favorittrinnet vårt når det kommer til basemakeup: kinnene. Lumenes Liquid Bronzer, Liquid Blush og Instant Illuminizer gir en perfekt balanse mellom farge og glød, mens alle nyansene passer sammen for en naturlig vakker helhet.

Trinn 5: Setting Spray

Når sminkingen er ferdig, låser du inn alt med Dewy Glow Setting Spray. Den smelter sammen all sminke og får huden til å gløde og se fuktighetsrik ut, samtidig som sminken holder hele dagen.
-30%
118 kr Vanlig pris 169 kr (-30%)
Universal Light Universal Medium

Produkter fra artikkel