Guide: Velg riktig ansiktsmaske fra Origins
2024-01-25
Vil du ta hudpleierutinen til neste nivå? Da er ansiktsmasker et utmerket første skritt. Origins tilbyr et bredt utvalg av naturlige og effektive ansiktsmasker tilpasset ulike hudtyper og behov. Ikke sikker på hvilken du skal velge? Vi hjelper deg med å velge riktig maske til huden din.Når du vil fukte i dybden

Skriker huden din etter fuktighet?
Drink Up Intensive Overnight Mask er beriket med avokadoolje, isbrevann og hyaluronsyre som jobber sammen for å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbarriere mens du får skjønnhetssøvnen. Den passer for alle hudtyper, spesielt veldig tørr eller dehydrert hud. Påfør som et siste trinn i kveldsrutinen og våkn opp med dypt hydrert, glødende og restaurert hud.

Når du ønsker å gi huden din en skikkelig glow-boost

Produktene i Origins GinZing-serien er hyllet for sine glødforsterkende egenskaper, og GinZing Glow-Boosting Mask er selvfølgelig intet unntak. Formulert med vitamin C, innkapslet mineraloptikk, panax ginseng og koffein fra kaffebønner, bidrar den til å lysne og styrke huden effektivt. Denne gelmasken passer derfor for de som ønsker å gi huden et skikkelig løft med mye glow, uansett hudtype. Masser et tynt lag på renset hud og la masken absorberes helt før du fortsetter med hudpleierutinen. Ikke skyll av. Kan brukes daglig eller etter behov, morgen og kveld.

Når du ønsker å fukte huden raskt

Skal du på fest og er på jakt etter noe som fukter stram og tørst hud raskt? Da må du prøve Drink Up 10 Minute Mask – På bare 10 minutter gir den huden rikelig med næring og fuktighet fra aprikoskjerneolje, isbrevann og niacinamid. Passer for alle hudtyper som trenger fuktighet, raskt. Masser inn i renset hud, la virke i 10 minutter og tørk av med et mykt håndkle. Bruk to ganger i uken for å opprettholde en god fuktighetsbalanse, eller etter behov.

Når du ønsker å redusere rødhet og berolige irritert hud

Hvis du har sensitiv og reaktiv hud, kan Dr. Weil Mega-Mushroom Relief and Resilience Soothing Face Mask blir din nye favoritt. Formulert med reishi-sopp, tindved og fermentert melketistel, gir den øyeblikkelig lindring til irritert hud. Den reduserer synlig rødhet, fukter og bidrar til å øke hudens spenst. Etter rensing, påfør Dr. Weil Mega-Mushroom Relief And Resilience Soothing Treatment Lotion for å gi masken de beste forutsetningene. Påfør deretter en sjenerøs mengde av masken og la virke i 10 minutter. Tørk av med et mykt håndkle.Når du ønsker å rense porene i dybden

For å rense huden for urenheter og tømme porene er Clear Improvement Active Charcoal Mask et opplagt valg. Den inneholder aktivt kull og hvit leire som sammen trekker ut urenheter, renser porene og reduserer overflødig olje, noe som fremmer klarere og jevnere hud. For best effekt: Åpne porene ved å padde huden med et varmt, fuktig håndkle. Påfør masken på fuktig hud og la den tørke helt før du skyller huden grundig.

Når du ønsker å rense huden og samtidig tilføre næring

… så er Clear Improvement Charcoal Honey Mask det sikreste alternativet. Her kombineres den avgiftende kraften til aktivt kull med pleiende markblomster og nærende, fermentert honning. Resultatet er klarere hud som føles både ren og ivaretatt. Passer for de fleste hudtyper, men anbefales fremfor alt for kombinerte hudtyper. Åpne porene med et varmt, fuktig håndkle før du påfører masken. La masken tørke helt før du skyller av.

Når du vil fjerne urenheter og balansere stresset hud

Har huden din blitt ubalansert, begynt å produsere mer olje enn før eller har du en kvise på gang? Ikke bekymre deg, Out Of Trouble 10 Minute Mask kommer til unnsetning. Med sinkoksid, svovel og kamfer hjelper den effektivt å absorbere overflødig olje og redusere rødhet, samtidig som den fjerner døde hudceller. Denne masken anbefales fremfor alt for deg med fet eller akne-utsatt hud, men kan brukes på alle hudtyper som opplever problemer med urenheter eller fete områder. Påfør på renset, tørr hud og la virke i 10 minutter før du skyller av og fortsetter med hudpleierutinen.

Når du ønsker å eksfoliere huden din for en strålende glow

Gi huden din en frisk start med Original Skin Retexturing Mask with Rose Clay, formulert med kanadisk pil, jojoba-perler og roseleire for å skånsomt eksfoliere og foredle hudens tekstur. Resultatet er myk hud med utjevnede porer og en ny klarhet. Denne masken passer for alle hudtyper, men anbefales spesielt for de som opplever en matt eller ujevn hudtone. Påfør et tynt lag på ren hud og la virke i 10 minutter. Fukt fingertuppene og vask av med sirkulære bevegelser.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bangerhead (@bangerhead)Multimasking – for de som vil ha litt av hvert

Har huden din vanskelig for å bestemme seg for hva den vil ha, med tørre og fete flekker om hverandre? Origins masker er perfekte for såkalt multi-masking, det vil si å bruke ulike masker på ulike deler av ansiktet – samtidig. Forstørrede porer på nesen? Påfør Clear Improvement Active Charcoal Mask for å rense. Tørre flekker på kinnene? La Drink Up 10 Minute Mask fylle fuktighetslagrene. Kvise på haken? Fjern den med Out Of Trouble 10 Minute Mask.

Kombiner maskene med Origins naturlige hudpleie for best resultat. Du finner alt fra merket her.
Gave
Origins
Midlertidig utsolgt
340 kr
Gave
149 kr Veil. pris 150 kr
Gave
120 kr Veil. pris 150 kr (-20%)

Produkter fra artikkel