Hår som skinner som glass – slik får du looken hjemme
2022-08-26
Glass hair – hårverdenens svar på glow-trenden «glass skin» – velhydrert, skinnende hår som reflekterer lysstrålene som glass. Tenk skinnende frisyrer fra den røde løperen, som nesten ser flytende ut. Trenger man en Hollywood-stylist for dette? Svaret er nei! Med de rette produktene og teknikken kan du bli klar for den røde løperen på ditt eget bad!For at håret skal kunne skinne mest mulig, må det først være sunt. En sunn hodebunn produserer sunt hår, og med våre pleiende produkter når sunnheten ut til tuppene. Med hodebunnsserum, eksfoliering og massasje holder du hodebunnen glad og fornøyd. Les mer om hvilke produkter vi anbefaler for hodebunnen her.

Kristin Ess Strengthening Reconstructive Moisture Mask gir intens pleie til hele håret, myker det opp og grer det ut uten å tynge. Splittede tupper forsegles, og håret ser mindre krusete ut – noe som gjør at glansen trer bedre frem.
Nå til stjerneproduktet innen «glass hair»-trenden: Colorwow Dream Coat Supernatural Spray. Dette mirakelproduktet påføres på håndkletørket år og aktiveres med varme. Når det er aktivert, skaper sprayen en fuktighetsbeskyttelse som holder håret skinnende og krusfritt i opptil tre vasker – selv i fuktig og vått vær. Kan du rocke «glass hair»-stilen selv om du har krøller? Så klart! Prøv Colorwow Dream Coat For Curly Hair, for velhydrerte, skinnende og spenstige krøller – uten friss.Er håret ditt ekstra slitt, og glansen fremdeles ikke helt der enda? Tilsett noen dråper med R+Co Two-Way Mirror Smoothing Oil. Den lette oljen smelter inn i håret, pleier og glatter det ut, uten å tynge. Resultatet blir et hår som skinner som et speil. Til slutt kan du spraye et lag med Maria Nila Shimmer Spray på håret, for å raskt øke glansen, redusere friss og få en mer intensiv farge.
Great Deal
303 kr Veil. pris 392 kr (-23%)
Selling fast
200ml 50ml

Produkter fra artikkel