Hårpleieserien som tar vare på hodebunnen
2023-02-10
Lider du av en sensitiv hodebunn og er usikker på hvordan du skal ta vare på den? Aveda lanserer en ny hårpleieserie spesielt utviklet for å behandle sensitiv hodebunn. Sortimentet består av seks produkter som kan brukes av alle hodebunnstyper, hårtyper og teksturer.Selv om du kanskje ikke har hatt en egen rutine for hodebunnen før, er de ulike trinnene nok ikke helt ukjente; Rutinen etterligner en komplett hudpleierutine med eksfolierende, rengjørende, fuktighetsgivende, behandlende og beskyttende trinn.

Et overskudd av talg, smuss og produktrester er en viktig medvirkende årsak til en irritert hodebunn, men ved å eksfoliere 1–2 ganger i uken sikrer du en ren hodebunn. Exfoliating Scalp Treatment inneholder eksfolierende salisylsyre og glukosamin som rengjør uten å forstyrre hudbarrieren. De to neste trinnene i din nye hårpleierutine er nok kjent fra før, nemlig sjampo og balsam. Balancing Shampoo renser hodebunnen effektivt, samtidig som den forbedrer hodebunnens fuktighetsnivåer på lang sikt. I motsetning til vanlig balsam kan Replenishing Conditioner masseres inn i både hodebunnen og lengdene, hvor den får virke en stund før den skylles ut.Fornyelsesprosessene huden gjennomgår, og hva den utsettes for, varierer gjennom døgnets timer. Du bør derfor tilpasse pleieproduktene du bruker ut ifra tiden på døgnet for å få best effekt av produktene våre Refreshing Protecting Mist er en beskyttende spray med blant annet Centella Asiatica, Andrographis, vitamin E, resveratrol, rosmarin og ingefærekstrakter som påføres i hodebunnen på dagtid.

På natten lar du i stedet Overnight Scalp Renewal Serum få virke. Ingredienslisten består blant annet av hyaluronsyre, Centella Asiatica og Andrographis som styrker, gir fuktighet og reparerer hodebunnen, samtidig som de takler aldringstegn.
429 kr Veil. pris 436 kr
319 kr Veil. pris 320 kr
339 kr Veil. pris 344 kr

Produkter fra artikkel