Her er ghds mest avanserte styler
2024-02-22
Lei av dårlige hårdager grunnet dårlig tid? I guiden vår kan du lese alt om det nye tilskuddet i ghd-familien som gir deg en stilsikker look på null komma niks. Du vil ikke bli skuffet, heller ikke håret ditt.

Det er ingen nyhet at ghd ligger i forkant når det kommer til skånsomme stylingverktøy. Du har sikkert prøvd eller hørt om den populære rettetangen platinum+ styler, som tok alle skjønnhetsentusiaster med storm. Nå ønsker vi den nye styleren ghd chronos velkommen med åpne armer. Så hva er forskjellen mellom disse to? Tenk deg platinum+ styler, bare 3 ganger bedre. Det høres kanskje rart ut, men ghd står jo tross alt for Good Hair Days ...Enklere styling med ghd chronos

Med et nytt og mer avrundet design på chronos, blir stylingen enda enklere. Nybegynner eller proff – lag alt fra rette, enkle frisyrer til krøllete, voluminøse festlooks.

Når du styler håret med chronos, tilpasser den seg hver bevegelse du gjør for å opprettholde en jevn temperatur på optimale 185 °C gjennom hele stylingen. Forskjellen fra platinum+ styler er at varmeplatene på chronos tilpasser seg enda raskere når de kommer i kontakt med håret ditt. Du etterlates med enda mer glans og mindre krus – med en stil som holder hele dagen.Derfor er chronos skånsom mot håret

Det er ingen nyhet at helsen til håret har blitt like viktig som hudpleierutinen – spesielt når det gjelder å velge de riktige stylingverktøyene. Ved hjelp av teknologien til chronos reduserer du risikoen for skader på håret, dels fordi det ikke krever så mange strøk, som skaper friksjon, men også fordi varmeplatene er belagt med en beskyttende keramisk overflate som hindrer overoppheting.

For en optimal og skånsom styling er det viktig å forberede med varmebeskyttelse, gjerne basert på din egen hårtype. Det bestselgende produktet bodyguard heat protect spray er nå tilgjengelig i to nye varianter.
Bodyguard heat protect spray for coloured hair er perfekt for deg med farget hår, som ønsker å bevare fargen og glansen i håret. Hvis du har tynt og fint hår, kan du bruke bodyguard heat protect spray for fine hair. Den styrker det naturlige volumet ved å skape et vektløst lag som hjelper til med å tykne håret for en fyldigere følelse.Slik bruker du ghd chronos:

1. Spray den varianten av bodyguard heat protect spray som passer best for din hårtype

2. Del inn håret i 3 cm brede seksjoner

3. For en slett og rett look: Plasser styleren ved røttene og gli nedover seksjonen. Bruk en børste for en ekstra jevn og glatt look

4. For en bølgete eller krøllete look: Plasser styleren ved røttene, roter 180 grader og gli nedover seksjonen

5. Gjenta over hele håret

6. Fullfør looken din med ghd shiny ever after for en glansfull og profesjonell finish uten krus. Får du ikke nok av ghds stylingverktøy og produkter?

Kjøp ghd chronos og oppdag hele sortimentet her.
Great Deal
Black White
3 613 kr Veil. pris 3 725 kr
Great Deal
Great Deal
Selling fast
235 kr Veil. pris 329 kr (-29%)
Great Deal
200 kr Veil. pris 209 kr
Great Deal
2 490 kr Veil. pris 2 999 kr (-17%)

Produkter fra artikkel