Her er hårpleierutinen for deg med matt og tørt hår
2024-05-02
Er håret ditt matt, tørt og mangler glans? Da er Essence Absolue fra Shu Uemura den ultimate hårpleieserien for deg. Produktene i denne serien er laget med nøye utvalgte ingredienser som gir håret styrke og strålende glans allerede fra første gang du bruker dem.

Shu Uemura er et eksklusivt merke fra Japan. Ved hjelp av en unik kombinasjon av tradisjonelle japanske skjønnhetsritualer og avansert teknologi har Shu Uemura skapt en hårpleieserie som ikke bare gir øyeblikkelig glans, men som også pleier håret i dybden. Her er alt du må vite om produktene.I Essence Absolue-serien finner du fem produkter som alle inneholder rød kameliafrøolje, en svært kraftfull olje som gir næring, beskyttelse og styrke til tørt hår. Serien består av mykgjørende serum, oljer og kremer som ikke bare gjør håret glansfullt og sunt, men også gir en god følelse i hodebunnen og på huden.

Vi begynner med å se nærmere på stjerneproduktet i serien, Essence Absolue Nourishing Protective Hair Oil. Denne luksuriøse håroljen er beriket med intensivt pleiende stoffer som ikke bare styrker håret, men som også beskytter det mot slitasje. Den lette formelen absorberes raskt uten å tynge ned, og etterlater håret silkemykt og glansfullt. Håroljen gir øyeblikkelig fuktighet og gjør håret lett å gre gjennom.Vi legger mye fokus på å ta vare på håret vårt, men det er minst like viktig å ta vare på hodebunnen. Shu Uemura har derfor utviklet Essence Absolue Nourishing Soothing Scalp Oil Concentrate, et konsentrat spekket med gode ingredienser som du smører på hodebunnen og masserer inn for best effekt. Den motvirker tørrhet og kløe og bidrar til en velbalansert hodebunn.

Hvis du er på utkikk etter et produkt som du kan bruke til både hår og hud, bør du sjekke ut Essence Absolue Nourishing Universal Hair And Skin Balm. Denne allsidige kremen gir øyeblikkelig glans og mykhet til håret, og langvarig fuktighet til tørr hud.Serien passer for alle hårtyper og behov, men er spesielt bra for deg med tørt hår. Hvis du har ekstra tørt eller skadet hår, er Essence Absolue Rich Nourishing Hair Oil In Cream noe for deg. Denne leave-in-kremen har en lett tekstur som behandler og motvirker tørt hår ved å tilføre fuktighet og reparere håret i dybden, uten at det føles fettete.

For å gi håret maksimalt med glans og styrke har Shu Uemera laget en behandling som gjør at du kan ta vare på håret ditt også om natten. Essence Absolue Nourishing Overnight Hair Serum er et nattserum som reparerer og gir intensiv pleie til håret mens du sover. Serumet gjør at du kan våkne opp hver dag med vakkert og sunt hår, klart til å bli stylet.

Vil du utforske mer av Shu Uemura og produktene deres? Du finner hele sortimentet her.
Great Deal
Gave
543 kr Veil. pris 750 kr (-28%)
Great Deal
Gave
734 kr Veil. pris 1 010 kr (-27%)
Great Deal
Gave
150 ml 50 ml
386 kr Veil. pris 530 kr (-27%)

Produkter fra artikkel