Her er hudpleierutine-trinnene du trenger i hårpleierutinen din
2023-02-22

Vi har tidligere snakket om effekten av hudpleieingredienser på håret og hodebunnen, og nå er det på tide å se på Skinification of Hair-trenden på nytt. Vi har samlet trinnene i hudpleierutinen som du også kan implementere i hårpleierutinen din, for ultimat hodebunn- og hårhelse.Eksfolier hodebunnen for en ny start

Huden ha godt av å eksfolieres med jevne mellomrom, og det inkluderer selvfølgelig også huden i hodebunnen. Fjerning av produktrester, overflødig olje, smusspartikler og døde hudceller bidrar til å unngå hvite flak og irritert hodebunn. Ved å bruke for eksempel Kristin ESS Hair Instant Exfoliating Scalp Scrub i hodebunnen annenhver uke, nullstiller du hodebunnen og forbereder den for ingrediensene i de neste produktene.


Rengjør etter dine unike behov

Hvilken sjampo du bør velge er like individuelt som valget av ansiktsrens. Gå ut i fra behovene til hodebunnen din: Hvis den føles tørr eller irritert, foreslår vi Briogeo Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil – en lett eksfolierende sjampo som også reduserer kløe. Er hodebunnen din derimot fet, anbefaler vi i stedet OUAI Detox Shampoo, som renser dypt ved hjelp av blant annet eplecidereddik.Husk å styrke og beskytte

Barriereforsterkende hudpleie og solbeskyttelse er blant de viktigste delene av en hudpleierutine, og bidrar til at huden har det bra og er frisk langt opp i alderdommen. Selv om vi kanskje ikke alltid tenker på det, er det faktisk like viktig å også styrke og beskytte håret og hodebunnen for at de skal føle seg best mulig. OUAI Scalp Serum er en av våre superhelter for en sunn hodebunn, mens Björk Protect ikke bare beskytter lengdene dine både mot varme fra stylingverktøy, men også mot skadelige UV-stråler.

Lurer du på hvilke hudpleiende ingredienser du kan se etter ogsnår du handler hårpleie? Les del 1 av vår Skinification of Hair-serie her.

300ml Refill Pouch (946ml)
168 kr
-25%
153 kr Vanlig pris 204 kr (-25%)
303 kr

Produkter fra artikkel