Her er produktene du må prøve i Veganuary!

Lyst til å bli med på Veganuary?

Ikke noe problem. Her er de veganske hud-, hår- og sminkeproduktene du ikke må gå glipp av! Scroll videre for å hoppe på toget og oppdag mirakelproduktene som er snille mot alle, uansett kropp eller pels.


Vegansk hudpleie

Noen av de beste veganske hudpleiemerkene er blant annet Verso og Maria Åkerberg. Hvis du har lyst på en dagkrem som pleier huden jevner ut hudtonen med hjelp av retinol og gir et magisk glow må du teste Verson populære Daily Glow. Maria Åkerberg har starter sett for ulike behov som passer perfekt om du vil prøve en vegansk hudpleierutine. Oppdag settene her.


Aveda Nutriplenish

Med Avedas NutriPlenish Light Moisture Kit gir du håret vegansk pleiende næring. NutriPlenish Shampoo Light Moisture med superfood-kompleks passer alle hårtyper og er perfekt for tørt hår. En annen favoritt er NutriPlenish Conditioner Light Moisture som gir håret en myk og smidig følelse. Avslutt med  NutriPlenish Vitamin Leave-In Conditioner med ingredienser som retter ut sammenfiltret hår og gir glans.
Vegansk sminke fra NYX Professional MakeupRedo som holder hele dagen

NYX Professional Makeup Control Freak Eye Brow Gel Clear holder øyenbrynene på plass hele dagen. NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Matte er en annen favoritt som sørger for en frisk finish som varer gjennom vinterrushet! Oppdag bestselgerne under Veganuary som får deg til å velge veganske produkter hele året!

Gave
NYX Professional Makeup
108 kr Veil. pris 114 kr (-5%)
3
NYX Professional Makeup
81 kr Veil. pris 95 kr (-15%)
Gave

Produkter fra artikkel