Her er våre beste tips for å bekjempe hår med frizz
2023-03-02
Sliter du også med hår som blir frizzete med en gang du går utenfor døren, eller som blir til et fuglerede i løpet av natten? Vi deler våre beste produkter og triks for å holde frizz unna, for et mykt og skinnende fall.Hvis håret ditt mister fukt og blir frizzete i løpet av natten, kan putetrekket ditt ha skylden. Putetrekk i syntetiske materialer eller grov bomull trekker til seg fuktighet og skaper friksjon, som forårsaker problemet. Bytt ut ditt vanlige putetrekk med et Slip Pure Silk putetrekk i 100 % silke, og du vil gjøre både hår og hud en tjeneste.

Har du selvkrøllende hår og ønsker å bevare krøllene så godt som mulig i løpet av natten? Prøv å sove med krøllene i Slip silketurban eller tørkle. Silken hjelper krøllene til å beholde formen og reduserer selvfølgelig mengden frizz, slik at du enkelt og raskt kan forme krøllene igjen om morgenen.Overdreven frizz kan også være et tegn på at håret ganske enkelt er dehydrert. Legg til fuktighetsgivende produkter til rutinen din og pass på å låse inn fuktighet med stylingprodukter eller hårolje. Blant våre favoritter for en maksimal fuktboost er Be Gentle, Be Kind wrap fra Briogeo, som fukter dypt ved hjelp av avokadoolje og kiwiekstrakt, kombinert med OUAI Hair Oil, som låser inn fuktighet, motvirker frizz og beskytter mot varme.Opplever du at håret ditt blir frizzete av hårføneren? Når det gjelder å oppnå en silkeaktig hårtørk, er teknikken like viktig som produktene. Bruk en rund børste, for eksempel ghd Ceramic Vented Radial Brush, med det smale munnstykket på hårføneren for å kontrollere retningen hårene legger seg. Å manøvrere en rundbørste og hårføner samtidig kan være vanskelig i starten, men vi lover at det er verdt det: øvelse gjør mester!

Ønsker du en ekstra blank finish som holder seg fri for frizz selv etter noen vask? Spray Colorwow Dream Coat over hele håret før du føner og frisyren din vil takle de mest fuktige værforholdene.
200ml 50ml
Gave
45ml Travel (13ml)
OUAI
200 kr
Black Pink
788 kr
Great Deal
White Pink
946 kr Veil. pris 988 kr
25 mm 35 mm

Produkter fra artikkel