Hjelp høsthuden din med dette nattserumet 

Høsten og hverdagen er i gang og mange merker at huden mangler spenst og glød. Høres mørke ringer, tørre flekker og redusert elastisitet kjent ut? Ønsker du oppskriften på glødende og hydret hud, å slette spor av stress og tretthet og våkne opp hver morgen med en frisk, uthvilt og sunn ut? Høres nesten for godt ut til å være sant? Oppskriften vår er  L’Occitane Immortelle Reset Overnight Serum - som gir deg nettopp dette! Scroll nedover for å lære mer om dette utrolige serumet.
Boost kveldsrutinen din  

Den moderne livsstilen vår er ofte full av stress, forurensning og til og med utmattelse. Alt dette har en direkte effekt på huden vår. Siden huden reparerer seg og fornyer seg om natten, er kveldsrutinen ekstra viktig. Påfør  L’Occitane Immortelle Reset Overnight Serum på ren hud og masser forsiktig inn. Immortelle Reset -formelen er effektiv om natten, så bruk serumet som en del av din daglige kveldsrutine! 


Få mest mulig ut av kveldsrutinen din 

L’Occitane Immortelle Reset Overnight Serum  som passer for alle hudtyper og kan kombineres med alle ansiktsserum og fuktighetsgivende kremer fra L’occitane. Akkurat nå er vi litt ekstra glade i L’Immortelle Divine Cream  som bekjemper aldringstegn med en kombinasjon av økologiske, eteriske oljer. Akkurat nå får du med L'Occitane Almond Shower Oil (75ml) på kjøpet når du kjøper to valgfrie produkter fra L'Occitane! Dette vil du ikke gå glipp av - kampanjen gjelder så langt lageret rekker.

Produkter fra artikkel