Holdbare makeupfavoritter fra Yves Saint Laurent
2023-03-22
Er du lei av sminke som smuldrer, strammer eller rører på seg gjennom dagen? Da får du ikke gå glipp av disse sminkefavorittene fra Yves Saint Laurent, som gir holdbarhet i opptil 24 timer.All Hours foundation fra Yves Saint Laurent er en flytende foundation som gir full dekning, uten at huden føles tørr eller at makeupen blir kakete. Formelen er beriket med superingrediensen hyaluronsyre, som ikke bare fukter når produktet ligger på huden, men også virker langsiktig på huden. Jobb inn produktet med fingrene for naturlig, middels stor dekning. Hvis du derimot ønsker en heldekkende finish, anbefaler vi å bruke en sminkebørste eller sminkesvamp.

Usikker på hvilken nyanse som passer deg? Nyansene er navngitt slik at du enkelt kan finne den perfekte matchen for din hudtone og undertone. De er delt inn i forskjellige hovedgrupper (L: Light, M: Medium, D: Dark) og undertoner (C: Cold, N: Neutral, W: Warm), og deretter nummerert etter mørkhetsgrad fra 1 til 9. Nyansen LW9 er altså den mørkeste nyansen i Light-gruppen og har en varm undertone.

Vil du ha litt ekstra kontroll over oljeproduksjonen i huden din gjennom dagen? Avslutt med All Hours Setting Powder for lett dekning og en matt finish.Mascara er et av de sminkeproduktene vi virkelig vil at skal se like bra ut på slutten av dagen som da vi påførte den. Få ting er så kjipt som å oppdage at mascaraen har smuldret opp under øynene og skapt en uønsket panda-effekt. Med Lash Clash er dette heldigvis ingen fare: den irisberikede formelen gir vippene langvarig, intens farge og maksimalt volum, uten å smuldre eller viskes ut gjennom dagen. Vil du ha en mer naturlig effekt? Test den nye, brune nyansen.

Leter du etter mer makeup som virkelig leverer? Sjekk ut hele Yves Saint Laurents sortiment her.
Yves Saint Laurent
Midlertidig utsolgt
327 kr Veil. pris 436 kr (-25%)
Yves Saint Laurent
477 kr Veil. pris 636 kr (-25%)
Yves Saint Laurent
469 kr Veil. pris 614 kr (-24%)
-25%
Yves Saint Laurent
327 kr Vanlig pris 436 kr (-25%)

Produkter fra artikkel