Hudpleie som virkelig gjør en forskjell – oppdag magien bak La Mer
2023-12-07
Det ikoniske hudpleiemerket La Mer regnes som et av verdens mest ettertraktede, kjent for sine luksuriøse produkter som gir transformative resultater og sin innovasjon i skjønnhetsindustrien. Produktene er en perfekt kombinasjon av luksus, vitenskap, kunstnerskap og kraft fra naturen.

La oss kikke på produktene som virkelig gir resultater.
Hemmeligheten bak La Mer

Reisen startet med Dr. Max Hubers søken etter å helbrede sin brannskadde hud. Etter 12 års forskning ble den ikoniske Miracle Broth™ skapt gjennom en gjæringsprosess av tare og rene ingredienser, og den ikoniske Créme de La Mer ble født. I dag finner vi effektive Miracle Broth™ i alle merkets produkter.
Leter du etter nye hudpleiehelter?

I hjertet av La Mers repertoar ligger deres ikoniske produkter, elsket av hudpleieentusiaster over hele verden. En av disse er Crème de La Mer. En rik, luksuriøs krem med nøye sammensatte ingredienser som virker dypt fuktighetsgivende, foryngende, glødgivende og beroligende for sensitiv hud.

En annen perle i La Mer-kolleksjonen er Renewal Oil – en allsidig ansiktsolje som gir næring, fornyer huden og gjenoppretter glød. Beriket med både Miracle Broth™ og Miracle Broth Oils for maksimal effekt. Tips: Denne oljen er fantastisk i ansiktet, men også på neglebåndene, i håret og på tørre deler av kroppen.

For deg som ønsker en ekstra boost når huden begynner å bli vintertørr, anbefaler vi The Treatment Lotion. Denne hurtigabsorberende behandlingen gir næring og synlig mykhet til huden allerede ved første påføring. Bruk som et første trinn i hudpleierutinen din, etter rens, så vil huden din takke deg.

Hvis du vil jobbe med aldringstegn, er The Lifting Firming Serum vårt beste tips. Serumet gjenoppretter hudens volum og tetthet for et fornyet, friskt og ungdommelig utseende.

Opplev forskjellen med La Mers resultatgivende hudpleie – kjøp favorittene her.
2 660 kr
30ml 60ml

Produkter fra artikkel