Hudpleierutinen som gjenoppliver sliten hud
2022-12-16
Føles huden din livløs og stram? Da er det på tide å satse på en skikkelig glansgivende hudpleierutine. Det danske merket Nuori, som betyr ung og frisk på finsk, lager skjønnhetsprodukter med friske og potente ingredienser som virkelig presterer. Denne komplette kveldsrutinen fokuserer på å gi deg en ung og frisk hud, og du kommer til å merke en helt ny glød allerede etter én natt.En god hudpleierutine starter alltid med rengjøring, og Nuori Vital Foaming Cleanser et virkelig godt produkt til dette. Den fantastiske formelen gir en ren følelse, uten å tørke ut huden. Ikke bare fjerner den sminke og urenheter, den antioksidantrike formelen bidrar også til å redusere rødhet og irritasjon over lang tid. Påfør en til tre pumper på tørr hud, masser forsiktig til det dannes et kremig skum og skyll deretter med lunkent vann.Når huden er ren, er det på tide å finne frem Nuoris siste lansering: Gentle Glow Tonic er en mildt eksfolierende toner som er skånsom nok til å brukes hver kveld. Døde hudceller på hudoverflaten er en av de vanligste årsakene til livløs hud. Det fører ofte til at huden føles stram og at aldringstegnene blir mer synlige. Når de døde hudcellene fjernes, får nye hudceller muligheten til å komme til overflaten. Dette resulterer i en glødende og spenstig hud som ser yngre ut. Toneren eksfolierer huden ved hjelp av skånsomme PHA- og AHA-syrer. I tillegg til å forbedre hudtonen og teksturen, bidrar de også til å støtte hudcellefornyelsen, og reduserer aldringstegnene.

Påfør på rengjort ansikt med en bomullspad, og la det synke inn før du fortsetter med neste trinn.Etter eksfolieringen er det ekstra viktig å tilføre fuktighet til huden. Vital Repair Serum er et utmerket produkt for tørr eller fuktfattig hud, som kan ha kommet i ubalanse på grunn av værforandringer eller stress. Etter serum liker vi å fukte huden ytterligere med Protect+ Facial Cream, som gir umiddelbar og langvarig fuktighet til huden samtidig som den styrker hudbarrieren.

Med denne kveldsrutinen vil du merke hvordan huden din får en friskere glow for hver dag som går. Husk å bare bruke toneren om kvelden og å bruke solkrem på dagtid (uansett årstid), ettersom AHA-syrer gjør huden mer følsom for solen.

Oppdag alle Nuoris naturlige og effektive hudpleieprodukter her.
Great Deal
224 kr Veil. pris 305 kr (-27%)

Produkter fra artikkel