Hudterapeuten tipser – favorittene fra Dermalogica
2023-08-17

Leter du etter en go-to-krem som funker hele året? Eller kanskje en frisk ansiktsmist med beroligende effekt? Da kan det klassiske hudpleiemerket Dermalogica være noe for deg. Vår hudterapeut, Mollie, har listet opp fem favoritter som passer de fleste, uansett hudtilstand.

Fuktighetsgivende og nærende ansiktskrem

– Skin Smoothing Cream har vært min go-to-fuktighetskrem i nesten ni år – det sier litt om hvor bra den er. Ingredienser som antioksidanter, C- og E-vitamin bidrar både til å beskytte og mykgjøre huden. Den gjør også akkurat det jeg vil at en fuktighetskrem skal gjøre: fungerer året rundt og passer bra under sminken.

Vitamin C-serum for redusert blekhet

– En annen favoritt er deres BioLumin-C Serum. Det er et glødgivende C-vitaminserum med en nydelig gel-lignende konsistens. Den jobber for å jevne ut både hudtone og -tekstur. Serumet gir huden nytt liv på bare en uke og er perfekt å bruke når huden føles grå og blek.

Peeling for alle

– Den populære Daily Microfoliant, som de fleste nok har hørt om, er en peeling jeg vil påstå at alle kan og bør bruke. Selv liker jeg å bruke den to til tre ganger i uken, men du kan også bruke den hver dag om huden din tåler mye. Peelingen gir umiddelbart en jevnere og friskere hudtone med mer glød og en finere tekstur.

Skånsom, men effektiv, rens

Special Cleansing Gel er en rens som passer de fleste. Den kommer i en stor forpakning med pumpe og fungerer utmerket å ha stående i dusjen. Den renser huden på en skånsom måte og fjerner selv den mest gjenstridige mascaraen. Dette er et stort pluss på dager hvor du vil få av deg sminken raskt og effektivt. Den er nå også tilgjengelig i en refill-pose, noe som er en skikkelig bonus.

Fjern følelsen av stramhet med ansiktsmist

– Den fuktighetsgivende ansiktsmisten UltraCalming Mist er blitt en favoritt på grunn av sine milde og beroligende egenskaper. Hvis huden din har en tendens til å blusse opp eller lett blir rød, er denne misten perfekt for deg. Etter påføring føles huden roet, myk og smidig. Enhver stramhetsfølelse trylles raskt bort av sprayen.

Er du nysgjerrig på flere produkter fra Dermalogica? Oppdag hele utvalget fra merket her.

Great Deal
250ml 500ml
Dermalogica
153 kr
Great Deal
75g 13g
Dermalogica
219 kr
30ml 59 ml
Dermalogica
969 kr
Great Deal
177ml
Dermalogica
519 kr
Great Deal
100ml 15ml
Dermalogica
190 kr

Produkter fra artikkel