Hudterapeutens 5 beste sommertips
2023-07-12
Hva kan være lurt å tenke på når det kommer til hudpleie om sommeren? Hvilke produkter bør være i fokus, og hvilke bør kanskje droppes en stund? Hudterapeuten vår, Mollie, har sett nærmere på det og samlet sine beste sommertips.

1. Dropp syrene og sats på mer fuktighet
Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Night Cream er et eksempel på en fuktighetsgivende nattkrem som gir dyp fuktighet til tørr hud.

2. Bruk sovemaske en gang i uken
Sov med en hydrerende sovemaske en gang i uken for å tilføre ekstra fuktighet. RNW Ceramide Sleeping Mask kommer i et to-go-design som er perfekt å ha med på reiser.

3. Bruk dobbelrens for å fjerne spf-rester
Sørg for å rense ansiktet om kvelden med en oljebasert ansiktsrens, følg deretter opp med en vannbasert rens for å fjerne all sminke og solkremrester.

Dermalogica har vært banebrytende når det kommer til konseptet dobbelrens, og har nylig lansert Oil to Foam Cleanser. Med denne transformative rensen, som forvandles fra olje til skum, får du dobbelrens i ett trinn.

4. Legg gelmasken og sheetmaskene i kjøleskapet for en ekstra avkjølende og sval effekt
Beauty of Joseon Centella Asiatica Calming Mask inneholder 15 % Centella asiatica-ekstrakt, og virker fantastisk for å berolige og gi lindring til skadet hud.

Skinceuticals Phyto Corrective Mask er også en populær favoritt hos oss. Det er en beroligende gelmaske som kjøler og lindrer midlertidig reaktiv hud, og gir en naturlig glød.

5. Inkluder et selvbruningsserum for en solkysset tone
Vita Liberata Tanning Anti-Age Face Serum er lett å påføre og du får en solkysset look samtidig som du jobber mot hudens aldringstegn.
800 kr
-20%
303 kr Vanlig pris 379 kr (-20%)
685 kr
Great Deal
Beauty of Joseon
Midlertidig utsolgt
44 kr Veil. pris 49 kr (-10%)

Produkter fra artikkel