Hvilken innpakning passer håret ditt?
2023-10-19

Med en lidenskap for å skape innovative og høytytende produkter for håret ditt, representerer Amika ikke bare kvalitet og stil, men også mangfold og inkludering. Deres brede sortiment har noe for alle hårtyper, teksturer og stiler. Vi har tatt en nærmere titt på deres ulike innpakninger, hva de fokuserer på og hvem de passer for.

Ta vare på krøllene dine
Beriket med hyaluronsyre, er den nye Hydro Rush Intense Moisture Mask best egnet for teksturert hår. Innpakningen fukter dypt og forbedrer hårets elastisitet ved å forhindre fremtidig skade. Ved å gjøre håret fem ganger mer hydrert og enkelt slippe inn fuktighet, gir det krøllene våre all den kjærligheten de trenger.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av amika (@amika)


Hydrering i dybden

For deg som trenger litt ekstra fuktighet, er Soulfood Nourishing Mask det perfekte valget. Det er en ekstraordinær, dyptvirkende innpakning spesielt utviklet for tørt hår. Beriket med næringsrik havtorn og jojobafrøolje, og gir en umiddelbar silkeaktig følelse. Den inneholder også vitamin C som fremmer hårvekst og reparasjonen av håret, samtidig som den bevarer fargen for de med farget hår.

Bond builder for skadede hårstrå
For hår som trenger ekstra kjærlighet og pleie, er The Kure Bond Repair Mask det perfekte alternativet. Den utnytter «bond cure technology», som effektivt reparerer og styrker bindingene i hvert hårstrå. Med ingredienser som mangosmørekstrakt, sheasmør og veganske proteiner, balanserer masken omegafett, vitaminer og mineraler for å gi maksimal næring, fuktighet og reparasjon.

Behandle gule toner
Bust Your Brass Cool Blonde Intense Repair Mask tar vare på blondt, sølvfarget eller grått hår. Den nøytraliserer ikke bare gule toner, men reparerer og styrker også håret. Den er rik på Bond Cure-teknologi, quinoa-protein og vegetabilsk smør, som gir håret en kald, klar blond nyanse og minsker forekomsten av ødelagte hårstrå.Skjønnhetssøvn på flaske
Gi håret en ultrahydrerende nattbehandling med Dream Routine Overnight Hydration Mask. Med ingredienser som hyaluronsyre, kokosvann, blåalger og tindved, booster denne skjønnhetssøvnbehandlingen fuktigheten i 72 timer, som gjør håret tre ganger mer hydrert på morgenen.

For øyeblikkelig glans
Flash Instant Shine Mask er løsningen de dagene håret trenger ekstra glans og fuktighet på kort tid. På bare 60 sekunder gir denne fargebevarende masken en myk og silkeaktig finish. Med linfrø, antioksidanter, aminosyrer og UV-filtre bekjemper den krusete hår, øker elastisiteten og holder hårfargen levende.

Alle produktene fra Amika er veganske og uten parabener, sulfater eller aluminiumsstivelse. Oppdag flere av produktene deres her.

500ml
60ml

Produkter fra artikkel