IT Cosmetics foundation-guide
2023-08-30

Er du ute etter en ny favoritt-foundation? Da trenger du ikke å lete lenger; I denne artikkelen går vi gjennom forskjellene mellom IT Cosmetics ulike foundations, slik at du raskt kan finne den varianten som passer deg best.

IT Cosmetics tilbyr flere ulike foundations, hvorav fire tilhører den ikoniske CC+-familien. Your Skin But Better er en foundation som fokuserer enda litt mer på å også ta vare på huden på lang sikt. I tabellen under får du en oversikt over produktene og hvilke egenskaper de har, men vi skal selvfølgelig også kikke nærmere på dem for å hjelpe deg velge rett.Naturlig finish for alle hudtyper

Bestselgeren som startet hele CC+-familien, den prisbelønte CC+ Cream, er perfekt for deg som ønsker en naturlig finish som kan bygges opp til full dekning. I tillegg til å jevne ut hudtonen, er denne foundationen også fuktighets- og glødgivende takket være dens anti-aging-komponenter. Den passer alle hudtyper og inneholder også SPF 50+, som gir ekstra beskyttelse gjennom dagen.

Hvis du ser etter en foundation med en naturlig finish, som også gir deg litt mer glød, er Your Skin But Better Foundation + Skincare det perfekte valget. Denne foundationen passer alle hudtyper og inneholder, som navnet tilsier, massevis av hudpleiende ingredienser. Huden hydreres av hyaluronsyre, beroliges av aloe vera-ekstrakt og får en antioksidantboost fra E- og B5-vitaminer, som alle jobber sammen for å forbedre huden også på lang sikt.

For de som ønsker å fokusere på glød og glow

CC+ Nude Glow er nykommeren i gruppen. Den er perfekt for deg som ønsker å fokusere på den ettertraktede gløden som ser ut til å stråle innenfra. Nude Glow er en veldig lett foundation som gir middels dekning og består av opptil 90 % hudpleiende ingredienser, bl.a. glødgivende niacinamid og fuktighetsgivende hyaluronsyre. Den inneholder SPF 40 som gir deg ekstra beskyttelse uten å skape en hvit hinne på huden. Denne foundationen fungerer utmerket for alle hudtyper, men blir særlig hyllet av de med tørrere hud.

CC+ Cream Illumination gir også huden ekstra glød og næring, men har litt høyere dekningsgrad og kan enkelt bygges opp til full dekning. Denne foundationen har også solbeskyttelsesfaktor med SPF 50+, og anbefales hovedsakelig for normale, kombinerte og tørre hudtyper.

Få bukt med glansen med en matt foundation

Til slutt har vi CC+ Oil-Free, en perfekt foundation for deg med kombinert, akneutsatt eller fet hud. Den holder oljeproduksjonen under kontroll hele dagen ved å absorbere olje fra hudoverflaten, uten å tørke ut huden eller bli kakete. Akkurat som andre foundations i CC+ Cream-serien, inneholder også denne hudpleiende favoritter som kolloidal leire og tea tree-ekstrakt for å hjelpe akneutsatt hud, samt SPF 40.

Slik påfører du foundationen på den beste måten

Foundation kan påføres på flere forskjellige måter. Men når det kommer til IT Cosmetics foundations, slår vi et slag for Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7. Uansett hvilken foundation du velger, gir denne dobbeltsidige børsten deg full kontroll over dekningsgraden, samtidig som den gir en fantastisk seamless finish.

Tryll bort mørke ringer med concealer

Noen ganger kan de mørkere områdene rundt øynene kreve litt ekstra dekning. I stedet for å legge et ekstra lag med foundation på det tynne øyeområdet, finnes det en annen løsning: Bye Bye Under Eye Concealer. Du trenger bare en liten dæsj av produktet for å raskt trylle bort alle spor av pigmentering eller tapt søvn. Tips: Varm produktet mellom fingrene før påføring, slik at du enkelt kan påføre et tynt, men dekkende lag som blander seg med huden.

Ute etter noe annet? Oppdag hele IT Cosmetics sortiment her.

Great Deal
282 kr Veil. pris 352 kr (-20%)
338 kr Veil. pris 422 kr (-20%)
Selling fast
IT Cosmetics
386 kr Veil. pris 482 kr (-20%)
368 kr Veil. pris 552 kr (-33%)
Great Deal
402 kr Veil. pris 502 kr (-20%)
Great Deal
Fair (32ml) Fair Ivry (32ml)
IT Cosmetics
399 kr Veil. pris 552 kr (-28%)
Great Deal
442 kr Veil. pris 552 kr (-20%)

Produkter fra artikkel