K-beauty fra By Wishtrend – så bra er bestselgerne
2022-06-15
Appell til alle K-beauty junkier! Nå har populære By Wishtrend landet hos oss på Bangerhead. Det prisbelønte koreanske hudpleiemerket er kjent for sine effektive produkter som gir synlige resultater, samtidig som de er milde mot huden. La oss ta en nærmere titt på noen av bestselgerne sammen!Mandelic Acid 5 % Skin Prep Water

Denne milde eksfolierende løsningen kan du bruke daglig for å fukte huden og fjerne døde hudceller. Fungerer også for deg med sensitiv og tørr hud. Den hjelper dessuten til med å jevne ut hudtonen og redusere akne og urenheter i huden. Formelen er boostet med mandelsyre som er en ekstra mild AHA-syre – men ikke desto mindre effektiv!
Pure Vitamin C 21,5 % Advanced Serum

Ute etter et C-vitaminserum som virkelig leverer? Voilá, her får du et skikkelig vitaminkick! Med en høy konsentrasjon på 21,5 % ren C-vitamin virker serumet effektivt med å jevne ut hudtonen og redusere pigmenter. Gløden du får etter bruk er helt makeløs! Sensitiv hud? Serumet skal passe til alle hudtyper, men prøv først litt av produktet for sikkerhets skyld og fase inn bruken.
Acid-Duo Hibiscus 63 Cream

Som en boks full av rosa fluff! Det er vanskelig å motstå denne herlige ansiktskremen med den vidunderlige fargen og gelkonsistensen. Den lett eksfolierende nattkremen inneholder både LHA- og PHA-syre som skånsomt jevner ut huden uten å irritere. Den lette konsistensen gjør den ideell for alle hudtyper, ikke minst for deg med oljete eller blandet hud. Huden føles fuktet med en fin glans.
Gave
Nyhet
338 kr
Gave
Nyhet
Gave
Nyhet

Produkter fra artikkel