La Allies of Skin gjøre jobben mens du sover
2023-08-17

En av våre absolutte hudpleiefavoritter, Allies of Skin, er kjent for å lage produkter av topp kvalitet. Uansett hudtilstand eller problem har Allies of Skin en løsning for deg. Vi har valgt ut noen av deres mest populære produkter som gjør jobben mens du sover.

For deg med fet hud

The Promise Keeper Blemish Sleeping Facial er en nattmaske som inneholder en kraftig blanding av blant annet 2 % diosyre, 15 antioksidanter og organisk nypeolje. Den passer i hovedsak deg med litt fetere hud, og den jobber aktivt for å forbedre hudens ujevnheter og øke gløden.

For deg med moden hud

Den populære Retinal & Peptides Repair Night Cream er en multivirkende maske fullastet med retinaldehyd, peptidkompleks og ni antioksidanter. Alt for å fukte stresset hud. Den er formulert med Allies of Skins patenterte Ally-R, en innkapslet form for retinaldehyd som reduserer fine linjer og pigmentforandringer. Den gjør jobben uten risiko for den tradisjonelle irritasjonen som kan oppstå med enkelte retinoider.". 

For deg med tørr hud

AHA-serumet Mandelic Pigmentation Corrector Night Serum fokuserer på å skånsomt eksfoliere huden samtidig som den tilfører huden fuktighet. Den er ikke bare formulert for å forsiktig løse opp døde hudceller, men også for å gi næring til huden med en fuktighetsgivende blanding av hyaluronsyre og essensielle fettsyrer.

For alle hudtyper

Multi Acids & Retinoid Brightening Sleeping Facial er en innovativ nattkrem som skal brukes behandling i tre netter. Den første natten gis huden fuktighet samtidig som den eksfolieres. Etter den tredje natten får man en merkbar glød. Ingredienser som glykolsyre, hyaluronsyre, niacinamid og retinoid eksfolierer, hydrerer og forynger huden samtidig som den lyser opp pigmenteringer.

Oppdag mer fra Allies of Skin her.

50 ml 12 ml
Allies of Skin
Midlertidig utsolgt
358 kr
Allies of Skin
Midlertidig utsolgt
352 kr

Produkter fra artikkel