Lancôme Foundation Guide
2024-02-20
Hva er egentlig forskjellen på Lancômes foundations og concealers? Vi viser deg deres unike egenskaper, slik at du kan finne den som passer deg best.

Vi vet hvor frustrerende det kan være å finne en foundation som både gir ønsket mengde dekning og samtidig matcher din hudtype. For å gjøre letingen enklere, har vi satt sammen en guide som hjelper deg å velge rett Lancôme-foundation for huden din.Du har oljete hud og ønsker medium til full dekning

Føler du at huden din blir blankere enn du ønsker i løpet av dagen, at sminken føles som et lag på toppen av huden i stedet for å smelte inn? Hvis du har en oljete, akneutsatt eller kombinert hudtype, er Teint Idole Ultra 24 Hour Long Wear Foundation og Teint Idole Ultra Wear Stick de sikreste alternativene. Begge gir deg middels til full dekning som holder huden matt og fløyelsmyk hele dagen. Førstnevnte inneholder også oljeabsorberende Perlite og Silica, som sikrer en matt finish uten at resultatet blir kakete.Du har tørr hud i behov av fuktighet

Om du derimot har en tørrere hudtype, som kanskje strammer seg i løpet av dagen, og føler at sminke lett forverrer situasjonen, trenger du en foundation som fokuserer på å tilføre huden fuktighet samtidig som den gir deg den dekningen du ønsker.

 Teint Idole Care & Glow serumfoundation inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre samt glattende og skinnende mandelsyre, som både pleier huden umiddelbart og langvarig. Den fjærlette formelen bygger lett til middels dekning med en sunn, naturlig glød. En annen favoritt for normale til tørre hudtyper er Teint Miracle, som også gir en hydrert følelse uten å bli for matt eller blank.Concealer er, i tillegg til foundation, også viktig for å få den perfekte basen.

Du vil ha en pleiende og glødgivende concealer

Den nye Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer har en pleiende og lysende formel, med middels dekning, som etterlater huden hydrert og strålende, uten å havne i linjer. Takket være samspillet mellom ingredienser som hyaluronsyre, peptider og ceramider trenger du ikke å gjøre noen kompromiss – nå har du hudpleie og sminke i ett.

Du vil ha en pleiende, matt concealer

Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer har en naturlig matt finish som gir fuktighet og pleie til huden. Dette er spesielt viktig når det brukes til å dekke ulike flekker eller for å lyse opp det følsomme øyeområdet. Vårt beste tips for en perfekt basismakeup? Start med foundation og fortsett deretter med concealer kun der det trengs, for å unngå unødvendige lag med sminke på samme område.
Great Deal
282 kr Veil. pris 426 kr (-34%)
Great Deal
02 Lys Rose
425 kr Veil. pris 579 kr (-27%)
Great Deal
005 Beige Ivoire 010 Beige Porcelaine
448 kr Veil. pris 627 kr (-29%)
Great Deal
324 kr Veil. pris 427 kr (-24%)

Produkter fra artikkel