Legg luksuriøs ansiktsolje til rutinen din – gjør slik
2023-04-19
En ansiktsolje tilfører ekstra næring og frisker opp huden. Nå har Omorovicza lansert en ny, luksuriøs ansiktsolje i deres anerkjente hudpleielinje Queen of Hungary. Queen Oil er laget for å pleie, gjenoppbygge og fornye hudbarrieren din. Er du usikker på hvordan du skal inkludere ansiktsolje i rutinen din? Les videre, så forteller vi deg mer.


Gi din tørre hud nytt liv med Queen Oil. Den eksklusive oljen er ideell å bruke mellom årstidene når endringer i temperaturen utsetter huden for ekstra stress. Den er også perfekt for de som har en tørrere hudtype og ønsker et effektivt produkt som gjør huden mykere og glattere.

Queen Oil er formulert med naturens mest dyrebare oljer i høy konsentrasjon for å reparere og gjenoppbygge huden. Næringsrike oljer gjenoppretter hudens naturlige fett mens fem typer bær forynger hudens tekstur. En kraftig cocktail bestående av vitamin C, E og K låser inn fuktighet og gjør huden fyldigere og fastere.


Så hvordan får du ansiktsoljen inn i din daglige rutine? Hvis huden din føles ekstra tørr eller matt, kan du bruke den i stedet for din vanlige ansiktskrem.
Den kan også kombineres med ansiktskremen din for å gi huden en ekstra boost. Påfør noen dråper for å få en strålende og frisk hud med mye glow. Har du fet eller kombinasjonshud, kan du bruke den som en booster i kaldt vær, etter en flytur eller som en reparerende behandling om kvelden.


Få en komplett hudpleierutine ved å legge til flere produkter fra Omoroviczas Queen of Hungary-kolleksjon. Start med den fløyelsmyke Queen Cleanser, følg opp med den forfriskende bestselgeren Queen Of Hungary Mist, påfør deretter den forfriskende Reviving Eye Cream, legg til det glowforsterkende Instant Perfection Serumet og avslutt med den foryngende Queen Cream.

Oppdag hele den ikoniske serien nedenfor.
Omorovicza
826 kr
1 098 kr
Omorovicza
1 611 kr
Omorovicza
1 360 kr

Produkter fra artikkel