L'Occitane: Finn en ansiktsrens som passer deg
2024-03-05
En god hudpleierutine starter alltid med en ansiktsrens – men noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilken du skal velge og hva de faktisk gjør.

L'Occitanes ikoniske shea-serie har blitt komplettert med tre pleiende renser. Vi guider deg gjennom de pleiende skattene – som definitivt vil få deg til å glemme tørr og irritert hud.Shea Cleansing Milk: Fuktighetsgivende og skånsom rens

Shea Cleansing Milk har en skånsom formel, beriket med pleiende sheasmør. I tillegg til at serien er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper, er den også pH-balansert. Når renseprodukter har en pH som er for sur eller for basisk, kan de forstyrre hudens naturlige balanse og forårsake irritasjon, tørrhet eller overproduksjon av olje.

Påfør på tørr hud ved å massere inn for å løse opp sminke og urenheter. Unngå øyeområdet. Du får en ren og hydrert hud som ikke føles stram og tørr.L'Occitane Shea Micellar Water: Effektiv og skånsom rens

For de som leter etter effektivitet og skånsomhet i samme trinn, er Shea Micellar Water det perfekte valget. Denne micellære vannbaserte rensen er, som de andre, beriket med sheasmør og appelsinblomst, som har mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper.

Fukt en bomullspute med micellært vann og sveip deretter over ansiktet, øynene, leppene og halsen. Den fjerner effektivt smuss, olje og sminke samtidig som den hydrerer og lindrer huden. Den trenger ikke å skylles av.L'Occitane Shea Cleansing Cream: Skummende ansiktsrens

Hvis du leter etter et rikt skum, kan L'Occitanes Shea Cleansing Cream være noe for deg. Også denne myker opp huden samtidig som den fjerner smuss og urenheter uten å tørke ut. Serien byr også på en subtil, men luksuriøs duft av appelsinblomst som gir deg en avslappende og beroligende stund.

Påfør på fuktig hud og masser inn med sirkulære bevegelser i ansikt og hals. Unngå kontakt med øynene.


L'Occitane Shea Hand Cream: Håndkremen alle snakker om

Vi kan ikke snakke om Shea uten å også nevne den ikoniske Shea Hand Cream. Denne superhelten har vært populær på sosiale medier i det siste – og vi forstår hvorfor. Nå har favoritten fått en oppfriskning med et fint nytt design. Til tross for den ytre forandringen, fortsetter den å tilby den samme førsteklasses formelen som tidligere, med sheasmør som fukter og beskytter hendene mot tørrhet og sprekker.
150ml 30ml
L'Occitane
99 kr

Produkter fra artikkel