Love on top: Slik lager du den ultimate Valentines-looken
2022-02-09

Her er den ultimate guiden til den perfekte Valentines-looken – og alle andre dager som du ønsker å gi looken din ekstra kjærlighet!

Scroll videre og finn dine nye favoritter blant bestselgerne.


All eyes on you!

Med Lancôme Lash Idole Mascara og Artliner kan du enkelt få til forførende vipper. Nå nye høyder med mascaraens game changer-børste som skiller og løfter vippene mens den banebrytende formelen gir en fjærlett følelse – uten klumper i opptil 24 timer. Kombiner med Lancôme Artliner som setter prikken over i-en på en intens øye-look. Denne flytende eyelineren er enkel å påføre og gir en definert linje til øyenvippelinjen.

Bye bye poser! By Terrys Hyaluronic Hydra-Concealer fukter, jevner ut og strammer opp det sensitive området rundt øynene. Si farvel til mørke ringer med denne superstjernen som visker ut tretthetstegn og gir en langvarig strålende finish!


Want it all?

Want it all? Da må du legge til ILIA Multi-Stick i rutinen din. Dette multiproduktet for lepper, kinn og øyne har en myk og kremet tekstur. Gi naturlig liv til basen din med denne superhelten som varmer opp alle hudtoner og skaper en frisk og vakker finish.

Get the glow on! Iconic Londons Illuminator får alle til å falle. Med disse glødende veganske dråpene, som du kan blande med din foundation, primer eller fuktighetskrem, stråler du som aldri før! En highlighter som glir jevnt på huden for en lett og blendende glød.


Benytt muligheten og gi sminkerutinen din litt ekstra kjærlighet med de elskede bestselgerne som garantert vil ta looken din til neste nivå!
253 kr Veil. pris 354 kr (-29%)
Lancôme
293 kr Veil. pris 409 kr (-28%)
Great Deal
ICONIC LONDON
353 kr Veil. pris 464 kr (-24%)

Produkter fra artikkel