Lumene Foundation Guide
2023-10-25
Det finske merket Lumene har oppnådd kultstatus etter over 50 år i bransjen, ikke minst for sine bestselgende basisprodukter beriket med pleiende ingredienser fra den nordiske naturen. Hvis du enda ikke har testet noen av favorittene, er det virkelig på tide. Vi hjelper deg med å velge rett blant alle foundationene til Lumene, fra klare og glansgivende til matte og langvarige.Hudpleie og makeup i perfekt kombinasjon: Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum
Dette Beauty Serum er den perfekte kombinasjonen av hudpleie og makeup. Glansgivende nordisk geitrams, fuktighetsgivende nordiske alger og vitamin E forbedrer huden på lang sikt, mens lette pigmenter jevner ut hudtonen og gir en fantastisk glow. Serumet passer for alle hudtyper, spesielt de som ønsker at makeupen skal være en forlengelse av hudpleien.

No makeup-makeup med en naturlig glow: Natural Glow Fluid Foundation SPF 20
Denne glansgivende foundationen gir en lett, byggbar dekning med en naturlig glød som ser ut til å stråle innenfra. Formelen er beriket med blant annet nordisk kildevann, økologisk bjørkesaft og nordiske multer, som hydrerer, lyser opp og jevner ut huden. Passer alle hudtyper.

Nøytraliserer rødhet med en strålende finish: CC Color Correcting Cream SPF 20
Denne CC-Cream er Lumenes absolutte bestselger, og vi forstår hvorfor. Den nøytraliserer effektivt rødhet og ujevnheter i hudtonen, og gir medium dekning med en naturlig glød. Nordiske tyttebær og fuktighetsgivende nordisk kildevann gir huden en jevn og perfekt base. Passer alle hudtyper.Vektløs dekning som varer lenge: Stay Weightless Foundation SPF 30
Denne pleiende foundationen skaper en langvarig, silkematt finish med en second skin-følelse. Beriket med en blanding av antioksidantrike nordiske kreklinger, betain og nordisk kildevann, gir den næring og naturlig mineralbeskyttelse mot UVA/UVB-stråling. Den vektløse sammensetningen kombinerer en pleiende effekt med et medium dekkende sluttresultat. Her får du en base som holder seg på plass hele dagen, i alle værforhold. Passer alle hudtyper, også sensitive.

Høy dekning med halvmatt finish: Blur 16h Longwear Foundation SPF 15
En kremete og høydekkende foundation som visker ut porer og andre ujevnheter, og gir en halvmatt finish. Nordisk kildevann og lyng gir huden en myk og behagelig følelse, mens innovativ teknologi merkbart visker ut fine linjer og andre ujevnheter i huden.

Matt, heldekkende base med kontrollert glans: Matte Oil-Control Foundation
Har du en oljete hudtype, eller opplever du problemer med glinsende partier gjennom dagen? Da bør du sjekke ut denne foundationen. Denne oljefrie, heldekkende foundationen gir en glansfri og fresh finish ved hjelp av balanserende nordisk mjødurt, fuktighetsgivende nordisk kildevann og ultrafine pigmenter. Perfekt for oljete og kombinerte hudtyper.

Lag en komplett sminkerutine med favorittene fra Lumene, du finner alt fra merket her.
Selling fast
176 kr Veil. pris 220 kr (-20%)
Great Deal
199 kr Veil. pris 249 kr (-20%)
182 kr Veil. pris 227 kr (-20%)
Great Deal
151 kr Veil. pris 189 kr (-20%)
176 kr Veil. pris 220 kr (-20%)

Produkter fra artikkel