Månedens merke: R+Co Bleu
2023-03-03
Nå fremhever vi det neste merket i vår Brand of aha Month-serie. Denne måneden går prisen til hårpleiemerket R+Co Bleu – den luksuriøse, eksklusive lillesøsteren til anerkjente R+Co. Effektiv, bærekraftig, vegansk og cruelty-free: Du vil ikke gå glipp av disse hårpleieproduktene.R+Co Bleu er et couture-merke av hårpleieprodukter, laget for å brukes både i salongen og hjemme, på alle hårtyper og teksturer. Merket har som mål å heve hverdagsopplevelsen av hårpleie og samtidig prioritere bærekraft. Vil du gi håret den samme omsorgen og oppmerksomheten som du gir huden din? Da er R+Co Bleu noe for deg. Merket kombinerer luksuriøs kvalitet og høy ytelse med bærekraft og fokus på ingredienser.Produktene fra R+Co Bleu er formulert med giftfrie ingredienser av høyeste kvalitet. Med kombinasjonen av det skinnende og styrkende Blue Molecule Complex og mikro-innkapslede sukkermolekyler som gradvis leverer aktive ingredienser, kan du enkelt gjenopprette hårfiberene til sitt beste jeg. Alle produktene er fargeekte og gir UV- og varmebeskyttelse. De bærekraftige formuleringene er veganske og grusomhetsfrie, og fri for gluten, parabener, sulfater, mineralolje og petrolatum.Nysgjerrig? Finn dine nye favoritter blant de fargekodede produktfamiliene:

De blå produktene tilhører Essentials-familien, som er for deg som rett og slett ønsker å ta hårpleierutinen til et nytt nivå med resultatorienterte hårpleie- og stylingprodukter.

Den bestselgende produktfamilien fra R+Co Bleu er den grønne Repair & Moisture, som jobber ekstra hardt for å gjenopprette skadet og fuktfattig hår til sin opprinnelige, sunne tilstand. Vi anbefaler derfor disse produktene til deg med livløst, tørt hår som lett knekker.

Du med farget hår kan med fordel velge produkter med røde aksenter som tilhører Color-familien, fordi de er skapt for å både pleie behandlet hår, og få frem nyansene i fallet ditt og få det til å holde seg vakkert lenger.

Har du derimot et fall som ligger flatt eller har fint hår, så anbefaler vi den lilla Volume-familien, med produkter fra rens til styling, som vil ta frisyren til nye høyder.
Great Deal
507 kr Veil. pris 654 kr (-22%)

Produkter fra artikkel