Nå finner du Queen of Glow på Bangerhead
Det nyeste tilskuddet til vår makeup-familie, Nathalie Berzelius Stockholm, er vårt absolutte go-to-merke for magisk glød! Nathalie Berzelius har lenge vært kjendisenes favoritt og har i løpet av sin 25 år lange karriere laget "red carpet looks" for TV-stjerner, kjendiser og toppmodeller. 

Har du lyst til å unne deg en ekte star treatment? Oppdag Nathalies fantastiske produkter. Les mer om hennes must-have-sett som du ikke vil gå glipp av.
 The Riviera Kit

Et sett med alt du trenger for å få til magisk re-carpetglød - det kan ikke bli bedre! I the Riviera Kit finner du Nathalies absolutte favorittprodukter samlet i en eske! Det eneste du trenger å legge til er favorittmascaraen din og foundation, og du har alt du trenger for å lage både en raskt og fresh hverdags-look og glamorøs festmakeup. Esken inneholder en bronzer, en highlighter, to forskjellige rouge, et transparent pudder og syv øyenskygger. Alle produktene er utviklet av Nathalie selv i nært samarbeid med noen av verdens ledende sminkeprodusenter. Nathalie forteller 

Jeg bruker produktene i esken hver dag, både når jeg sminker meg selv og på kundene mine. Sammensetningen av produktene gjør at du kan lage alt fra glamorøse festlooker til en fresh hverdags-look. Mulighetene er uendelige. Riviera Kit inneholder også produkter for leppene som passer perfekt til produktene i esken: Lip Gloss Peach No. 1 og Lip Pen Peach No. 1. Du får en perfekt helhet!” 

Nathalie Berzelius

Nyhet
Nathalie Berzelius Stockholm
235 kr Veil. pris 239 kr
Nyhet
Nathalie Berzelius Stockholm
195 kr Veil. pris 199 kr
Nyhet
Nathalie Berzelius Stockholm
1 169 kr Veil. pris 1 199 kr
Nyhet
Nathalie Berzelius Stockholm
1 499 kr

Produkter fra artikkel