Guide: Finn riktig rens for din hudtype med Dr. Barbara Sturm
2023-10-05

En god rens er en viktig del av hudpleierutinen. For at huden skal føles bra og tåle dagens påkjenninger, må du fjerne døde hudceller, urenheter og overflødig olje. Rensen forbereder også huden for påfølgende produkter, slik at du kan få mest mulig ut av rutinen din. Start med å fjerne sminken med Dr. Barbara Sturm Make-up Remover, og følg opp med en rens som passer din hudtype.

Alle hudtyper, også følsomme: Dr. Barbara Sturm Make-up Remover

Tofaset rens med micellært vann og plantebaserte oljer som effektivt og skånsomt fjerner alle typer av sminke, også vannfast mascara. Micellært vann drar til seg urenheter, mens oljefasen gjenoppretter og balanserer huden for å gi en myk og hydrert følelse. Rist flasken for å blande fasene og tørk av all sminke med en bomullsdott.

Alle hudtyper, også følsomme: Dr. Barbara Sturm Cleanser

Mild skumrens som fjerner urenheter og makeup fra huden uten å forstyrre hudens pH-balanse. Medisinplanten portulakk lindrer og hydrerer, mens aloe vera reparerer og gir huden nytt liv.

Fet/kombinert hud: Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser

Denne rensen består av et fint pulver som sammen med vann blir til et mykt skum. Skummet renser og eksfolierer huden skånsomt. Enzymer fjerner døde hudceller og får huden til å føles ren, klar og myk.

Tørr/følsom hud: Dr. Barbara Sturm Facial Scrub

Føles huden din tørr, ujevn, sliten eller blek? Gi nytt liv til huden din med denne ansiktspeeling. Fine peelingkorn fjerner døde hudceller og stimulerer blodsirkulasjonen. Vitamin A og portulakk bidrar til å berolige huden og redusere betennelser.

Tørr/moden hud: Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Cleansing Cream

Denne kremete rensen er ideell for moden og dehydrert hud. Formelen er boostet med anti-aging-ingredienser som motvirker aldringstegn. Rensekremen fjerner sminke og urenheter på en skånsom måte, samtidig som den gir fuktighet og beskytter mot forurensninger.

Ute etter en hel rutine? Dr. Barbara Sturm har avansert og målrettet hudpleie for alle hudtyper. Oppdag merket her.

Dr. Barbara Sturm
725 kr
Dr. Barbara Sturm
825 kr
1 290 kr
Dr. Barbara Sturm
790 kr
Dr. Barbara Sturm
725 kr

Produkter fra artikkel