Nytt hos Bangerhead: Algenist. Trygg, ren, vegansk hudpleie
2022-10-14
Merket Algenist har endelig kommet til Bangerhead! Med rene, miljøvennlige ingredienser av høy kvalitet, kombinert med andre aktive ingredienser, har produktene vist seg å gi synlige resultater etter kun 10 dager. Bli kjent med Algenist sin veganske hudpleie under!Powered by Algae

Algenist oppsto i forbindelse med oppdagelsen av deres patenterte og kraftfulle ingrediens alguronsyre. Alguronsyre har beskyttet og fylt på mikroalgeceller i milliarder av år, og i Algenist sine produkter brukes det nå for å øke effekten til andre aktive ingredienser. Alguronsyre kan sammenlignes med alles favoritt hyaluronsyre, men har vist seg å binde enda mer fuktighet i huden.

Algenist kaller seg selv og sine likesinnede for Ingredientaholics, noe de beskriver som å være fullstendig besatt av ingredienser, og å alltid strebe etter å forske på, finne og produsere de reneste, sikreste, beste, veganske og mest effektive ingrediensene.Innovative ingredienser

Algenist sin eksklusive Active Vegan Collagen er et høykonsentrert, vegetabilsk, helt kollagenmolekyl laget av bærekraftige mais-, soya- og hveteproteinfibrer, sammenbundet for å strukturelt etterligne de typiske egenskapene til kollagen hos dyr.

Deres Blue Algae Vitamin C er 100 % ren, potent og aktiv L-askorbinsyre. Den er utvunnet fra en av de mest nærings- og vitaminrike algekildene i verden, Spirulina, som er en form for blågrønne alger, og som både er naturlig fremstilt og bærekraftig produsert.

Den unike Microalgae Oil er rik på Omega 3, 6 og 9, fytosteroler, tokoferoler og tokotrineloer, antioksidanter, mikronæringsstoffer og Vitamin A, B, D og E. De nærende og beskyttende fordelene med denne unike oljen er til stede i produktene, for å tilføre maksimal fylde til huden.
Last Chance
320 kr Vanlig pris 639 kr (-50%)
Last Chance
450 kr Vanlig pris 899 kr (-50%)
Last Chance
225 kr Vanlig pris 449 kr (-50%)
Last Chance
490 kr Vanlig pris 979 kr (-50%)
Last Chance
350 kr Vanlig pris 699 kr (-50%)

Produkter fra artikkel