Nytt hos oss: Populære K-beauty fra Dr. Ceuracle
Hvem elsker ikke resultatorientert, koreansk hudpleie? Merket Dr. Ceuracle er et populært K-beauty-merke som har fått en stor fanskare verden over. Nå kan du klikke hjem bestselgerne hos oss!

Huden forbedres merkbart med en innovativ kombinasjon av naturlige ingredienser og deramtologisk vitenskap. Dr. Ceuracle er Koreas første hudpleiemerke som er klassifisert som cosmeceuticals – avansert hudpleie som er utviklet etter klinisk forskning. Navnet er faktisk en sammensetning av ordene cosmeceuticals og miracle. Noe som sier en hel del om hva du har i vente!

Vil du prøve et av Dr. Ceuracles bestselgende serum? Akkurat nå får du Royal Vital Propolis 33 Ampoule (15ml) verdt 339 kr når du kjøper valgfrie produkter fra Dr. Ceuracle for minst 399 kr.Glødgivende favoritter med naturens superingredienser

Den bestselgende serien Royal Vita Propolis er en skikkelig glow getter. Om du vil gi din hud koreanskt “gwang” – en strålende glød innenfra – er dette rutinen for deg! Produktene er boostede med blant annet propolis og biedronninggelé. De er både superprodukter fra naturen som biene produserer, propolis for å beskytte kuben mot angrep, mens biedronninggelé er en type næring. Ettersom de er fulle av antioksidanter gir de huden en intensiv fuktighet og en frisk glow. Vitamin-C hjelper med å gi en jevnere og mer glødende hudtone.Tre steg til koreansk ”gwang” glow

Steg 1. Ingen K-beauty-rutine uten en sheetmask! Royal Vita Propolis Anti-Oxidant Mask er en intensivt fuktende maske som gir ny energi for en naturlig sunn glød. Masken er produsert av miljøvennlig og biologisk nedbrytbar cellulose. Bruk etter rengjøring og eventuell toner.

Steg 2. Stjerneserumet Royal Vita Propolis 33 Ampoule er boostet med 33% ren propolis for å gi en ny glød til trøtt hud. Biedronninggelé tilfører huden naturlig kollagen som bygger opp hudens bindevev og gir fasthet. Havtornekstrakt reduserer pigmentflekker mens panthenol (vitamin-B5) hjelper med å bevare hudens fuktighet. Niacinamid (vitamin-B3) motvirker alderstegn og fyller ut fine linjer. Vi elsker serumets vektløse tekstur som synker ned i huden umiddelbart!

Steg 3. Royal Vita Propolis 33 Cream er en slikemyk fuktighetskrem som med en lett følelse gir huden langvarig og dyp fuktighet. Perfekt å ha på sommeren! Fuktighetskremen fungerer som en energibooster for trøtt og tørr hud. Bruk etter serum for å låse inn fuktighet i huden. Ta en mengde, stor som en ert, og masser inn med små sirkulære bevegelser.
-25%
Gave
Nyhet
292 kr 389 kr
-24%
Gave
Nyhet
37 kr 49 kr
-25%
Gave
Nyhet
254 kr 339 kr

Produkter fra artikkel