Nytt hos oss: Prisvinnende hårpleie fra kjendisfavoritten Christophe Robin
Vi på Bangerhead er store fans av Christophe Robin, og er derfor ekstra glade over at vi kan dele deres herlige produkter med dere! Bak dette prisvinnende merket står stjernekoloristen Christophe Robin som jobbet med blant annet Catherine Deneuve og Linda Evangelista. Med hjelp av naturlige ingredienser, og den seneste vitenskapen, har det parisiske merket gjort suksess over hele verden. Om du er ute etter effektiv og næringsrik hårpleie, med en luksuriøs følelse, må du prøve bestselgerne nedenfor. Perfekt for å friske opp trøtt sommerhår!Renere hår med detoxende skrubb

Føles det som at håret og hårbunnen ikke blir renere, selv om du sjamponerer? Da kan det være på tide med en detoxende skrubb! Cleansing Purifying Scrub With Sea Salt gjenoppretter balansen i hårbunnen, og fjerner rester fra stylingprodukter samt andre urenheter. Den herlige skrubben fungerer dessuten utmerket for å få i gang sirkulasjonen i hårbunnen og stimluere en sunn hårvekst. Det naturlige havsaltet er utmerket for å berolige irritasjon og fremme et friskt og skinnende hår Tips! Skrubben kan brukes i stedet for sjampo 1-2 ganger i uken.
Fuktende hårmaske med aloe vera

Etter ferien er håret ofte tørt og sprøtt. Men det trenger ikke være slik. Du kan begynne å booste håret med fuktighet allerede nå. Slik kan du bevare hårets friskhet hele sommeren! Hydrating Melting Mask With Aloe Vera er en superlett maske som smelter inn i ditt hår og gir en strålende glans, allerede fra første applikasjon. Maksne innheolder 98% naturlige ingredienser, blant annet superfuktende aloe vera. En næringsrik cocktail av mineraler, aminosyrer og vitaminer styrker uttørket hår og bevarer fuktigheten bedre.
Færre slitte hårtupper med næringsrikt hårserum

Det er ikke bare huden som kan bli skadet av solen - håret kan også bli trøtt og tørr. Det gjenopprettende serumet Regenrating Serum With Rare Prickly Pear Oil hjelper med å motvirke skader og splitte hårtupper. Kaktusfikenfrøolje er rik på omega- og aminosyerer, noe som gir håret en strålende glans og herlig duft. Antioksidnater gir næring, futker og styrker hårstrået innenfra og ut. Perfekt for deg som har fargebehandlet, frizzy, skadet eller tørt hår!
250ml 75ml
170 kr
75ml 200ml
141 kr

Produkter fra artikkel