Nyttårsspesial – våre beste tips til festen
2023-12-18
Det nye året er snart her, og det er også en av årets festligste kvelder. Har vinteren og kulden gjort at både hår og hud er litt mattere og tørrere enn vanlig? Ikke bekymre deg, vi har samlet våre beste tips for å få en hydrert og glødende avslutning på året, samt en makeup som holder hele dagen og natten.Forbered huden riktig

For å gi sminken de beste forutsetningene må vi forberede huden på riktig måte. Det kan i blant være en utfordring, spesielt om vinteren når huden er ekstra tørr. Vårt tips er å eksfoliere huden noen dager før festen for å rense den og fjerne alle døde hudceller. Kvelden før bruker vi en nattmaske som gir en dyp boost, og før vi starter å sminke oss til festen, fyller vi opp fuktighetslagrene med en herlig sheet mask.

Sisley Exfoliating Enzyme Mask – Effektiv eksfoliering med naturlig papayaenzym som gir strålende hud på bare ett minutt.
I'm From Honey Mask – Mildt eksfolierende, beroligende og glødgivende K-Beauty-favoritt beriket med honning.
Medik8 Natural Clay Mask – Dyptrensende leiremaske som renser og drar sammen porene og gir en myk og glødende hud.
Augustinus Bader The Face Cream Mask – Fuktighetsgivende og glødgivende maske som virker på aldringstegn, og som kan brukes som nattmaske.
Dr Ceuracle Hyal Reyouth Sheet Mask og Hyal Reyouth Neck Mask – Som et glass vann for ansikt og hals.Stylingprodukter for enhver look

Stram hestehale, definerte krøller eller stort Hollywood-volum? Vi har samlet våre stylingfavoritter som virkelig leverer, uansett hvilken look du velger.

R+Co High Dive Moisture+Shine Crème – Fuktighets- og glansgivende leave-in som er perfekt for myke, naturlige frisyrer som trenger fuktighet.
Colorwow Dream Coat Supernatural Spray – Bestselgende stylingspray som gir maksimal glans uten krus. Passer ekstra bra for å få et flatt, skinnende utseende.
Kristin ESS Hair Dry Finish Working Texture Spray – Tekstur, volum og hold uten den stramme følelsen av en klassisk hårspray. Vår favoritt for å holde luggen på plass.
Lernberger Stafsing Thickening Fiber Mousse – Definerende fibermousse som gir fleksibelt volum og mykt hold i krøllete hår.
Olaplex No7 Bonding Oil – Styrkende hårolje med varmebeskyttelse, bruk som beskyttelse før styling eller for ekstra glans etter stylingen.Sminkefavorittene som leverer hele kvelden

Primer, pudder og setting spray – den uslåelige trioen som garantert gir en makeup som ser like vakker ut under middagen som den gjør ved midnatt.

Peter Thomas Roth Skin to Die for No Filter Primer – Primer for deg som ønsker utviskede porer og en jevnere hudoverflate med en matt finish.
Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder – Et elsket løspulver som låser inn kremprodukter og forenkler påføringen av andre pudder.
Urban Decay All Nighter Setting Spray – Bestselgende setting spray som smelter sammen krem- og pudderprodukter for en nydelig, naturlig finish som holder seg på plass hele kvelden.


Match fyrverkeriet med glitrende øyelokk – Disse favorittene gjør garantert enhver look ekstra spesiell.

Hourglass Scattered Light Glitter Eyeshadow – Pigmentert hybridkremskygge som er lett å bygge opp.
RMS Beauty Eyelights – Kremig skygge som gir øynene en strålende glow.
LH cosmetics Sparkl – Multifunksjonelt glitter som kan brukes på øyelokk, lepper og kinn.


Uimotståelige lepper ved midnatt? Disse favorittene er vanskelig å holde seg unna.

Hourglass Phantom Volumizing Glossy Balm – Lett farge, mye fuktighet og masse glans, hva mer trenger man?
Anastasia Beverly Hills Lip Gloss – Vaniljeduftende gloss i flere herlige nyanser som gir et vakkert skimmer på leppene.
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Bold – Vil du satse på litt dristigere lepper? Da har du det perfekte valget her.
Smashbox Always On Liquid Lipstick – Med denne liquid lipsticken trenger du ikke å bekymre deg for at fargen går av eller blir ujevn – garantert kyssevennlige lepper.
Lernberger Stafsing
331 kr
Great Deal
349 kr Veil. pris 380 kr
Great Deal
39 kr Veil. pris 49 kr (-20%)
Great Deal
292 kr Veil. pris 426 kr (-31%)
Gave
I'm From
Midlertidig utsolgt
507 kr
Great Deal
Gave
LH cosmetics
194 kr Veil. pris 259 kr (-25%)
Gave
Yves Saint Laurent
475 kr Veil. pris 477 kr
Smoke Aura
Honey Medium Deep
424 kr Vanlig pris 530 kr (-20%)
Selling fast
50ml 200ml
369 kr
495 kr Veil. pris 497 kr
Gave
Great Deal
Crystal
Anastasia Beverly Hills
214 kr Veil. pris 269 kr (-20%)
Gave
Stepping Out Big Spender
246 kr Veil. pris 350 kr (-30%)
Great Deal
Selling fast
30ml 118ml
174 kr Veil. pris 211 kr (-18%)

Produkter fra artikkel