Oppdag hudpleieserien som fungerer med makeupen din
2023-03-29
Føler du at hudpleien din ikke samarbeider med makeupen din? Med den nylanserte Hyper Real hudpleieserien fra MAC Cosmetics kan du si farvel til hudpleie som smuldrer under sminke eller sminke som flekker. De hudforbedrende produktene pleier huden med effektive ingredienser, samtidig som de skaper de beste forutsetningene for makeupen din.

La oss ta en titt på de høytpresterende produktene og hvordan du best kan kombinere dem med merkets grunnsminke.

Hyper Real Serumizer er en unik kombinasjon av serum og fuktighetskrem, som hydrerer huden og forbereder den for makeup. I innholdsfortegnelsen finner vi blant annet japansk peonekstrakt, niacinamid, hyaluronsyre og ceramider som sammen fukter huden og styrker dens beskyttende barriere og reduserer synligheten av porer og overflødig olje.

Ansiktsbalsamen Hyper Real SkinCanvas Balm inneholder, i tillegg til de pleiende ingrediensene som finnes i serumet, også mykgjørende og fuktighetsgivende mango- og avokadosmør. Ta litt av balsamen på ansiktet ditt og masser den inn for å la den smelte inn og gi deg en flott glød.Produktene i Hyper Real-serien fungerer selvfølgelig også som hudpleie alene, men fungerer ekstra godt under sminke. MAC tilbyr flere forskjellige foundations for ulike hudtyper og preferanser. Ønsker du en mer matt finish som holder oljeproduksjonen under kontroll hele dagen, anbefaler vi den oljefrie og vanntette Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation. Bestselgeren Studio Fix Fluid SPF 15 passer for de som liker en litt mer flytende formel som også inneholder litt solbeskyttelse, men som likevel gir holdbarhet. Studio Radiance Face And Body er en av MACs mest strålende foundations som gir lett dekning som ser ut som huden din – men litt bedre.For at huden skal føles bra og sminken påføres best mulig, må vi rense huden skikkelig hver dag. Hyper Real Fresh Canvas er en skånsom renseolje som effektivt fjerner sminke og urenheter fra huden uten å tørke den ut eller etterlate en fet følelse. Vi anbefaler å massere den inn i tørr hud til all sminke og gjenværende hudpleie er oppløst. Den herlige formelen beriket med japansk peonekstrakt og tsubaki, jojoba og solsikkefrøolje samt vitamin E mykgjør huden og forbereder den for de neste hudpleieproduktene.

Nysgjerrig på mer? Sjekk ut hele MACs profesjonelle og høyt presterende sortiment innen sminke – og nå også hudpleie.
Great Deal
Gave
15 ml 50 ml
303 kr Veil. pris 335 kr (-10%)
Great Deal
Gave
430 kr Veil. pris 475 kr (-9%)
Great Deal
Gave
210 kr Veil. pris 225 kr
Gave
290 kr Vanlig pris 415 kr (-30%)

Produkter fra artikkel