Oppdag kundenes favorittserum fra Skinceuticals
2023-06-08
Serum er det mest effektive hudpleieproduktet for å få synlige resultater. Noen av våre beste serum finner du hos Skinceuticals. Her får du avansert hudpleie som er basert på den nyeste forskningen. Fokuset ligger på antioksidanter og produkter som bidrar til å forebygge og redusere aldringstegn, noe som også utmerker favorittene som kundene våre kjøper igjen og igjen.C E Ferulic – gi ny glow til sliten hud
Powerserum boostet med antioksidanter som virker foryngende på huden. Den unike kombinasjonen av L-askorbinsyre, vitamin E og ferulinsyre forhindrer og reduserer tidlige aldringstegn.

★★★★★
«WOW, sier jeg! Denne tar virkelig hudpleie og vitamin C-serum til et nytt nivå. Den jevner ut, gir glød, reduserer forekomsten av kviser og urenheter og får huden til å se sunn ut. Har bare brukt den i et par uker, så jeg gleder meg til å se hva den kan gjøre på lang sikt!» - Sara B, verifisert kjøper

Blemish+Age Defense – motvirker urenheter og aldringstegn
Eksfolierende serum som reduserer talgproduksjonen for å forhindre urenheter i huden og renser porene. Formelen motvirker også pigmenteringer og gir en jevnere hud med færre fine linjer og rynker.

★★★★★
«WOW, sier jeg! Jeg håpet på mye, men dette var over all forventning! Så forskjellen etter bare noen få dagers bruk. Etter bare noen uker er huden min klar og har mye glød. Fantastisk resultat og mye for pengene.» - Jessica V, verifisert kjøper.

Phyto Corrective Gel – beroliger stresset og sensitiv hud
Lett serum i gel-form som bidrar til å dempe rødhet og irritasjon. Ideell for deg med sensitiv eller problematisk hud som ønsker et fuktighetsgivende serum. Planteekstrakter fra agurk og timian bidrar til å gi en klarere hudtone.

★★★★★
«Et serum jeg elsker å ha på badet sammen med resten av SC-produktene! Beroligende og fuktighetsgivende. Føles bra på sensitiv hud, spesielt når den er litt rødlig.» – Caroline S, verifisert kjøper

Hydrating B5 – dyp fuktighet til huden
Dypt fuktighetsgivende serum, gir næring og fuktighet til alle hudtyper. Det lette serumet inneholder hyaluronsyre for å holde huden myk og smidig. Boostet med vitamin B5 for å reparere og gjenopprette huden.

★★★★★
«Perfekt for tørre sommerdager. Tok med meg denne på ferien og kjente at huden fikk ny fuktighet hver dag. Ingen tørre flekker. Fantastisk serum.» – Zandra C, verifisert kjøper. Ikke glem å kombinere serumet med en effektiv solkrem. Ultra Facial Defense SPF 50+ føles ultralett på huden samtidig som den gir bredspektret beskyttelse mot UVA/UVB. Vil du ha en farget solkrem? Sjekk ut Mineral Radiance SPF50 med 100 % mineralske UV-filtre for en jevnere hudtone og mer glød. Hvis du vil redusere mørke flekker, er Advanced Brightening Defense SPF50 solkremen for deg.

Oppdag alt fra Skinceuticals her.
Gave
1 110 kr
Great Deal
Gave
450 kr Veil. pris 480 kr
Gave
800 kr
Gave
SkinCeuticals
890 kr
Gave
Gave
SkinCeuticals
1 800 kr

Produkter fra artikkel