Oppdag vårens ingredienstrender med Biotherm
2022-03-11
Våren er i full gang – og det beste har ennå ikke skjedd ... for huden din! Oppdag Biotherms serier Blue Therapy og Aquasource som inneholder alle de magiske ingrediensene huden din lengter etter! Blue Therapy - en målrettet serien som reduserer aldringstegn

Her er serien for deg som ønsker å si farvel til synlige alderstegn. Blue Therapy inneholder næringsrike antialdringsingredienser og passer for alle hudtyper – perfekt for kvinner fra 35 år og oppover. Serien inneholder Biotherms signaturingrediens Life Plankton, som med probiotiske fraksjoner ser ut til å være målrettet med naturlig opprinnelse og unike egenskaper.Slik bruker du Blue Therapy-serien

Start med å påføre Blue Therapy Accelerated Serum – anti-age-serumet som bidrar til å motvirke og redusere fine linjer.

Trenger du å bli forfrisket? Så med Biotherm Blue Therapy Eye Cream kan du nå si hei til tretthetstegn med antialdringsøyekremen som reduserer tap av fasthet og skaper et friskt og levende utseende.

Oppdag også Blue Therapy Pro-Retinol Gel Creme - en fuktighetsgivende dagkrem som reduserer pigmentflekker og tilfører optimal fuktighet og fylde til huden. Med denne serien vil du skinne i vårsolen med en sunnere hud som har fått fornyet glød!Aquasource – plump opp huden med fuktighetsgivende ingredienser


Serien for deg som ønsker å gi huden ekstra fuktighet i mengder! Med slitesterke og fuktighetsgivende ingredienser som ikke bare bryr seg om huden din – men også miljøet – nå er tørre dager bare et minne!

Slik bruker du Aquasource-serien: Påfør først Aquasource Serum Bi Phase - et fuktighetsgivende og pleiende superserum som passer alle hudtyper. Ingrediensen Aure Leaf-ekstrakt bidrar til å tilføre fuktighet og glød til huden.

Få en avkjølende effekt rundt øynene med Aquasource Eye Cream. En ultralett geltekstur som gir en frisk og oppløftende følelse.

Sist, men ikke minst, ikke gå glipp av Aquasource Hyalu Plump Gel Moisturizer som fukter huden umiddelbart og i opptil 48 timer takket være fuktighetsgivende hyaluronsyre av naturlig opprinnelse som bidrar til å holde huden hydrert.
Gave
269 kr Veil. pris 308 kr (-13%)
Great Deal
Gave
30ml 50ml
181 kr Veil. pris 204 kr (-11%)
Gave
631 kr Veil. pris 716 kr (-12%)
Gave
442 kr Veil. pris 501 kr (-12%)
Gave
399 kr Veil. pris 454 kr (-12%)
Gave
30ml 50ml
503 kr Veil. pris 568 kr (-11%)

Produkter fra artikkel