Opplev fantastisk hudpleie med Sensai Ultimate
2023-10-16

Fra den delikate duften til den stilige forpakningen og silkeaktige følelsen når produktene smelter inn i huden. Sensai Ultimate gir deg en følelse av total luksus. Den eksklusive hudpleieserien er blitt forbedret i forbindelse med seriens 10-årsjubileum.

Ultimate tilbyr fire produkter som er basert på de siste vitenskapelige oppdagelsene innen cellefornyelse for å redusere aldringstegn. Resultatet blir en fornyet og hydrert hud med ungdommelig glød. Les videre og oppdag Ultimate-rutinen – et skjønnhetsritual med dobbel hydrering inspirert av den japanske teseremonien.

Trinn 1
Velg mellom Ultimate The Lotion I som har en fjærlett og silkeaktig konsistens og Ultimate The Lotion II med en litt rikere tekstur. Lotionene er mikroemulgert for at huden skal kunne absorbere fuktigheten og de næringsrike oljene fullt ut. Huden får en frisk glow og er klar for neste trinn.

Trinn 2
Også her kan du velge mellom en lettere og en rikere formel. Ultimate The Emulsion er delikat, men likevel næringsrik. Emulsjonen fyller opp huden med fuktighet og gir en silkeaktig følelse. Huden føles både smidig og strålende. Med den fyldige ansiktskremen Ultimate The Cream får du en eksklusiv blanding av næringsrike oljer. Den rike teksturen synker raskt inn og gjør umiddelbart huden strammere med en naturlig vakker glød.


Oppdag hele Sensais sortiment for en komplett rutine.

40 ml 15 ml
3 250 kr
125 ml 75 ml
1 832 kr
100 ml 60 ml
2 490 kr

Produkter fra artikkel