Peel huden hver dag med Dermalogica
2022-09-16
Vi vet at det høres utrolig ut, men Daily Microfoliant og Daily Superfoliant fra Dermalogica er så skånsomme at de kan brukes hver eneste dag. Disse peeling-produktene bygger på en unik pulverformel som muliggjør nøyaktig dosering, og som aktiveres i kontakt med vann. Vil du ha mer informasjon om produktene og hvilke som passer deg best? Les videre, så hjelper vi deg med å velge rett.Dermalogica Daily Microfoliant er perfekt for deg som vil bringe frem ny glød i huden ved hjelp av en mild peeling. Enzympulveret inneholder papain og salisylsyre som mikropeeler hudoverflaten og løsner døde hudceller. Riskli og risekstrakt mikropeeler hudoverflaten, og gjør det lettere for det glødgivende og pigmentutjevnende komplekset av lakrisrot og grapefrukt å trenge dypere inn i huden. Resultatet blir uimotståelig myk hud med massevis av glød.

Slik gjør du det: Hell litt pulver i våte hender. Gni hendene mot hverandre og tilsett mer vann til du får et hvitt skum uten korn. Masser på renset hud i 1–2 minutter uten å la produktet tørke. Kan også brukes forsiktig rundt øyne og munn. Skyll av med lunkent vann.Dermalogica Daily Superfoliant er en høyaktiv pulverpeeling som bekjemper faktorene som fremskynder hudens aldringsprosess. Den passer derfor for deg som vil holde aldringstegn i sjakk. Produktet består av aktivt kull, niacinamid og en trio med de effektive enzymene papain, lipase og subtilisin. Ingrediensene styrker hudcellene, fjerner døde hudceller, har en talgregulerende og antioksiderende effekt og fjerner skadelige, luftforurensende partikler fra huden.

Slik gjør du det: Hell litt pulver i våte hender. Tilsett mer vann og løs opp pulveret til du får en kremig konsistens. Bruk på renset hud og masser i noen minutter. Unngå området rundt øynene. Skyll av. Hvis du har sensitiv hud, anbefaler vi deg å bruke peelingen annenhver dag helt til huden har vent seg til den.
75g 13g
Dermalogica
179 kr Veil. pris 181 kr
5
Great Deal
57g 13g
Dermalogica
195 kr Veil. pris 220 kr (-11%)
2

Produkter fra artikkel