Plei håret og hårbunnen med niacinamid
2023-06-19

Uansett hvilket nivå av tørrhet håret ditt har, har Kérastase Nutritive hårpleieserie noe for deg. Med ingredienser inspirert av hudpleie, slik som niacinamid og plantebasert protein, som gir næring og styrke til alle typer tørt hår.

Kérastase har nå tatt Nutritive-serien til neste nivå med en oppdatert ingrediensliste, design og det helt nye hodebunnsserumet Nutritive Scalp Serum. Ved å pleie håret med Nutritive kan du gjenopplive tørt og svakt hår og få tilbake den opprinnelige styrken.

Vi har sett på de oppdaterte produktene og valgt ut favorittene våre.

Sunt hår starter med en frisk og sunn hodebunn. Nutritive Scalp Serum fokuserer på å behandle og gi vitaminer til hodebunnen. Det fuktighetsgivende serumet gir en umiddelbar fuktighetsboost til en tørr hodebunn og inneholder niacinamid. Den lette konsistensen pleier både hår og hodebunn uten å tynge ned.

Serumet kan brukes på både tørr og fuktig hodebunn, og påføres best ved å seksjonere håret og bruke det direkte i hårskillen.

Nutritive Lait Vital Conditioner er en lett og næringsrik balsam som passer for fint til fyldig hår. Den inneholder nærende lipider og proteiner som gir intensiv næring og jevner og glatter ut tørt hår. Vi anbefaler å la Nutritive Lait Vital virke i 2–3 minutter før du skyller det ut.Næring fra rot til topp. Nutritive 8H Overnight Serum er skjønnhetsserumet som skal virke over natten, akkurat som navnet tilsier, Serumet inneholder, i likhet med Nutritive Scalp Serum, niacinamid og pleier håret i dybden samtidig som det beskytter mot blant annet friksjon fra puten. Den tilfører også viktige næringsstoffer som forbedrer formelens evne til å gi næring og styrke håret. Påfør serumet i lengder og tupper av tørt eller fuktig hår, og la det virke over natten. Serumet trenger ikke å skylles ut om morgenen.

Vil du vite mer om oppdateringene i Kérastase Nutritive-serien? Klikk her for å finne ut mer om dem.

Selling fast
224 kr Veil. pris 309 kr (-28%)
Selling fast
429 kr Veil. pris 582 kr (-26%)
Selling fast
224 kr Veil. pris 309 kr (-28%)
Selling fast
297 kr Veil. pris 403 kr (-26%)
429 kr Veil. pris 582 kr (-26%)
429 kr Veil. pris 582 kr (-26%)
Selling fast
393 kr Veil. pris 533 kr (-26%)
Selling fast
393 kr Veil. pris 533 kr (-26%)
Selling fast
297 kr Veil. pris 403 kr (-26%)
313 kr Veil. pris 428 kr (-27%)

Produkter fra artikkel