Redd det skadede håret ditt
2023-09-07

Har hårkvaliteten endret seg drastisk etter farging? Eller føler du bare at det ser slitent og livløst ut? De fleste av oss opplever slitt eller skadet hår på et tidspunkt, og vet hvor frustrerende det kan være.

Vi har satt sammen noen få trinn for å hjelpe deg å ta vare på og gjenopprette håret når det føles mest håpløst.

Styrkende rensing

Bruk en sjampo som styrker skadet hår og som samtidig renser dypt. En viktig ingrediens er aminosyre som er kjent for å spesifikt styrke og gjenopprette håret. Den finnes blant annet i Extreme Shampoo fra Redken, som effektivt renser, styrker og gjenoppliver skadet hår.

Boost håret ditt med en innpakning

For å virkelig gi håret en ekstra dytt er en innpakning som regel en god idé. Bruk en dypt fuktende innpakning eller hårmaske en eller to ganger i uken for å hydrere og styrke håret. Sørg for å fordele produktet grundig i hele håret og la det virke som anvist. Redken Extreme Strength Builder Plus Mask reparerer og styrker ikke bare håret fra innsiden, men bidrar også til et sunt utseende. Det gir håret øyeblikkelig glans og det blir mer håndterlig.Begrens varmestyling

Noe vi alle har hørt før, men som gjerne kan gjentas: Ved bruk av varmeverktøy er det svært viktig, og ofte avgjørende, å bruke et varmebeskyttende produkt. Vi anbefaler Redkens Extreme Play Safe, en leave-in-behandling som beskytter håret mot varme opp til 230°C, samtidig som den reparerer flisete tupper. Sett gjerne verktøyet til en lavere varmeinnstilling og prøv også å minimere bruken. Håret ditt vil takke deg.

Beskytt håret når du er i solen

Overdreven eksponering for sol kan skade håret ytterligere. Ved å bruke hatt eller hårprodukter med solfaktor, forhindrer du UV-skader når du oppholder deg utendørs i lengre perioder.

Tålmodighet er vanligvis din beste venn

Sist men ikke minst, ikke glem å være tålmodig – det tar tid før håret kommer seg. Ved å være konsekvent med hårpleierutinen din vil du merke forbedringer over tid.

Oppdag hele utvalget fra Redken Extreme her.

Great Deal
271 kr Veil. pris 385 kr (-30%)
Great Deal
Selling fast
195 kr Veil. pris 305 kr (-36%)
Great Deal
356 kr Veil. pris 485 kr (-27%)
Great Deal
261 kr Veil. pris 385 kr (-32%)

Produkter fra artikkel