Reparer og gi liv til skadet hår med Wella Ultimate Repair
2024-04-24
Har du problemer med skadet, tørt og livløst hår? Da har vi løsningen for deg. Wella Ultimate Repair er en pleiende serie som reparerer skadet hår og styrker hårstråene fra innsiden og ut. Vi guider deg til hvordan du skaper en komplett hårpleierutine med serien.

Årsakene til skadet hår er mange. Det kan blant annet være et resultat av bruk av varmeverktøy, kjemiske behandlinger eller ytre påkjenninger som vær og vind. Skadet hår er ofte svært sprøtt og tynt, noe som gjør det vanskelig å style og håndtere. Wella Ultimate Repair har en patentert teknologi som reparerer og gjenoppbygger håret fra innsiden, slik at du får et sterkt, smidig og glansfullt hår.Start rutinen med Ultimate Repair Shampoo, en dypt rensende sjampo som skånsomt rengjør og styrker skadet hår. Ved hjelp av ingredienser som alfahydroksysyre og omega 9 fjerner sjampoen urenheter og begynner umiddelbart å gjenoppbygge håret fra innsiden. Følg opp med Ultimate Repair Conditioner etter sjamponering. I tillegg til å gjøre håret mykt og glansfullt, bidrar det også til å styrke hårstråene og skape en barriere som beskytter håret mot slitasje.Skadet hår trenger litt ekstra pleie. Kompletter hårpleierutinen med Ultimate Repair Mask. Den intenst fuktighetsgivende masken trenger dypt inn i hårstrået, gir næring og motvirker krus allerede etter første påføring. Følg også opp med Ultimate Repair Miracle Hair Rescue, en kraftig leave-in-behandling som gjør håret lett å rede ut, samtidig som den tilfører utrolig glans og gjør håret glattere.Noe av det viktigste for å holde håret i best mulig stand er å beskytte det mot skader. Avslutt hårpleierutinen med Ultimate Repair Protective Leave-In for å opprettholde et sunt hår og beskytte det mot skader. Denne kremen skaper en barriere mot UV-stråler, varme og andre faktorer som kan skade håret.

Med Wella Professionals Ultra Repair-serien kan du reparere skadet hår og få tilbake et sterkt, sunt og strålende hår. Utforsk hele serien og les mer om produktene her.
Great Deal
30 ml 150 ml
Wella Professionals
90 kr Veil. pris 140 kr (-36%)
Great Deal
200 ml 500 ml
Wella Professionals
220 kr Veil. pris 355 kr (-38%)
Great Deal
210 kr Veil. pris 395 kr (-47%)
Great Deal
95 ml
505 kr Veil. pris 835 kr (-40%)
Great Deal
250 ml 1000 ml
Wella Professionals
196 kr Veil. pris 335 kr (-41%)

Produkter fra artikkel