Shiseido Foundation Guide
2024-03-27
Naturlig glød, anti-age, fuktighetsboost eller lett dekning? Vi guider deg gjennom Shiseidos hypede foundations, slik at du kan finne en som passer deg.

De fleste har fått med seg at Shiseido er en mester når det kommer til basisprodukter. Foundations med pleiende egenskaper til den ikoniske høye dekningen. Scroll videre for å lese mer om de elskede favorittene.For en jevn og feilfri finish – start med å påføre Shiseidos Synchro Skin Soft Blurring Primer. Denne primeren gjør huden din silkemyk og reduserer porer og ujevnheter.

Shiseido: Finn en foundation som passer deg

Ønsker du et naturlig resultat med herlig glød? Da er Revital Essence Glow Foundation et utmerket valg. I tillegg til den byggbare dekningen med SPF 30, er den beriket med fermentert kefir+ og niacinamide – som styrker hudbarrieren og jevner ut hudtonen. Perfekt for deg som ønsker en pleiende og dekkende foundation som gir glød, uten å føles kakete eller fet.Synchro Skin Radiant Lifting Foundation er en innovativ favoritt som gir en finish med en unik glød i alle typer av lys. Ved hjelp av sine transparente perler, glødgivende mikrokrystaller og avanserte optiske filtre får du en drømmeaktig glød. Den vannavstøtende formelen gir middels til full byggbar dekning og fukter huden i opptil 24 timer. Prikken over i-en? Den reduserer også synligheten av fine linjer og gir fastere hud over tid.

Sminke møter hudpleie med Shiseidos SS Self Refreshing Tint. En vektløs, fuktighetsgivende ansiktskrem som tilpasser seg etter hudtonen. Denne multifunksjonelle favoritten inneholder opptil 70 % hudpleiende ingredienser som gir huden et friskt og strålende utseende som varer hele dagen. Perfekt for deg som er ute etter en lett dekning og naturlig finish.For den ultimate langvarige og feilfrie basen, er Synchro Skin Self-Refreshing Foundation et opplagt valg. Denne vannfaste foundationen er kjent for sin evne til å tilpasse seg hudens behov og holde seg på plass hele dagen uten å måtte friskes opp. Med en middels dekkende og byggbare formel gir den ikke bare en kontrollert og naturlig glow, men lar også huden puste uten å tette porene.

Her kan du sjekke ut hele Shiseidos sortiment.
Last Chance
400 kr Veil. pris 522 kr (-23%)
551 kr Veil. pris 750 kr (-27%)
Last Chance
471 kr Veil. pris 560 kr (-16%)
Great Deal
Shiseido
Midlertidig utsolgt
432 kr Veil. pris 540 kr (-20%)
560 Obsidion 550 Jasper
678 kr Veil. pris 695 kr

Produkter fra artikkel