Si
2022-05-19
IT Cosmetics rykende hete hudpleie har landet i våre lagerhyller og er klare til å leveres hjem til deg! Alle produktene er pakket med ingredienser som huden elsker. Sjekk ut serumet som med superkrefter får huden din til å stråle!

Vink «bye bye» til pigmentering, store porer, fine linjer og blek hud med IT Cosmetics fire effektive serum. Prøv dem hver for seg eller i kombinasjon med hverandre.
Bye Bye Dullness – Øker hudens glød

Vil du gi nytt liv til blek hud? ​ Da er Bye Bye Dullness Serum ditt go-to-serum! Den veganske formelen inneholder 15% ren C-vitamin og bidrar til å øke hudens glød og beskytter mot frie radikaler som kommer med forurensing.

Brukes en gang om dagen på rengjort hud. Trykk ut 2 pumpinger på fingertuppene og fordel jevnt.
Bye Bye Dark Spots – Reduserer misfarginger

Har du pigmenter og ujevn hudtone? Bye Bye Dark Spots Serum bidrar til å redusere synligheten av mørke flekker og misfarginger i huden. Formelen inneholder 4% niacinamid og 1% etyl C-vitamin.

Bruk to ganger daglig: morgen og kveld. Fordel 4–5 dråper på fingertuppene, fordel jevnt og press forsiktig inn i huden.
Bye Bye Pores – Reduserer porenes synlighet

Er du klar til å vinke farvel til synlige porer? Bye Bye Pores Serum eksfolierer huden og gir utrolig jevnt resultat. Den veganske formelen inneholder 10% glykolsyre og bidrar til å synlig redusere porene på bare en uke.

Bruk 1 gang daglig, morgen og kveld. Fordel 4–5 dråper på fingertuppene, fordel jevnt og press forsiktig inn i huden.
Bye Bye Lines – Reduserer fine linjer

Ønsker du en mer ungdommelig hud med færre rynker? Hjelp huden med å bli glattere og synlig fyldigere med IT Cosmetics Bye Bye Lines! Dette konsentrerte serumet er boostet med hyaluronsyre samt en blanding peptider og viamin B5.

Påfør to ganger daglig, morgen og kveld, på ren hud. Fordel 2–3 dråper på fingertuppene, fordel jevnt og press forsiktig inn i huden. Kombiner Bye Bye-serumet fra IT Cosmetics for best effekt!


242 kr
242 kr

Produkter fra artikkel