Si farvel til tørt og skadet hår med populære Augustinus Bader
2024-02-27
Hypede Augustinus Bader lanserer sin dyptpleiende hårpleieserie The Rich Shampoo & Conditioner – her er alt du trenger å vite.

Siden lanseringen av Augustinus Baders har merket blitt hyllet fra alle hold, og vunnet flere prestisjetunge priser for sine innovative hud- og hårpleieprodukter. Nå har det populære merket lansert en ny pleiende hårpleieserie.Augustinus Bader The Rich Shampoo gir liv til slitt og skadet hår. Den kremige formelen er beriket med banebrytende Brassica Seed Extract, Moringa-olje og Black Oat Complex som pleier håret i dybden uten å tynge det ned. Sjampoen forhindrer flisete tupper og styrker håret samtidig som den beroliger en irritert hodebunn. Duften av rose og geranium forsterker opplevelsen og gir deg en luksuriøs følelse.The Rich Conditioner er utviklet for å fungere sammen med The Rich Shampoo for best resultat. Balsamen retter seg mot roten til skaden og pleier med næringsstoffer som antioksidanter, vitaminer og fettsyrer som bidrar til å gi beskyttelse og fuktighet. Du får en fyldig, krusfri glans.Det finnes mange pleiende produkter å velge mellom, så hva gjør disse produktene så spesielle? TFC8®-komplekset, som er kjernen i alle merkets produkter, er en blanding av naturlige aminosyrer, vitaminer og syntetiserte molekyler som bidrar til å stimulere cellefornyelsen og reparasjonsmekanismer i hud, kropp og hår.

Bak suksessen står den verdensledende stamcelleeksperten og professoren Augustinus Bader, som etter 30 års forskning har utviklet en banebrytende teknologi for å sette i gang kroppens naturlige helbredelsesprosess.

Slik påfører du The Rich Shampoo and Conditioner:

– Påfør The Rich Shampoo i vått hår og masser forsiktig inn i både hår og hodebunn
– Skyll og gjenta prosessen hvis du har mye produktrester i håret
– Følg opp med The Rich Conditioner og påfør produktet på lengdene
– La virke i 1–2 minutter
– Skyll grundig

Bruk med The Scalp Treatment, The Leave-In Hair Treatment og The Hair Oil etter behov for best resultat.


Oppdag flere av Augustinus Baders hypede produkter her.
Augustinus Bader
549 kr
Augustinus Bader
720 kr
Augustinus Bader
449 kr Veil. pris 450 kr
742 kr
Augustinus Bader
Midlertidig utsolgt
549 kr

Produkter fra artikkel