Skap det perfekte hudpleieritualet med SENSAI
2022-09-23
SENSAI følger hudpleieritualet Saho, som er inspirert av den japanske teseremonien, og som baserer seg på dobbel rengjøring, dobbel fukting og dobbel påføring – for en silkehud. Produktene fra SENSAI er laget for dette ritualet, for at du enkelt skal kunne finne rutinen som passer best til din hud. Vi veileder deg gjennom en dyprensende og fuktighetsgivende rutine for normal til tørr hud.Dobbel rengjøring er alfa og omega for å sørge for at sminke, smuss og urenheter fjernes fra huden samt at huden tar til seg produktene som påføres etterpå på best mulig måte. Silky Purifying Cleansing Oil fjerner oljebaserte urenheter som makeup og sebum fra huden. Masser inn oljen på hud og la den løse opp alle smusspartikler fra huden før den skylles bort med lunkent vann. Som steg 2 i rengjøringen liker vi Silky Purifying Milky Soap som fjerner vannbaserte urenheter fra huden. Den fjerner døde hudceller og forbereder huden til å bedre kunne ta i mot etterfølgende produkter.I tillegg til den daglige doble rengjøringen din har huden godt av en ekstra rengjøringsboost et par ganger i uken, og det er for denne oppgaven vi elsker Silky Purifying Peeling Powder. Dette enzympulveret forvandles til et rikt skum når det kommer i kontakt med vann og jobber effektivt for å fjerne hudormer og døde hudceller, for å la en jevn og klar hud tre fram. Påfør morgen og kveld, på rengjort hud, i hele ansiktet eller på spesifikke problemområder.Etter en effektiv dyprens er det på tide å tilføre huden fuktighet, og også her er det to steg som gjelder. Det første steget fokuserer på å være nettopp fuktighetsgivende. Celllular Performance Lotion II (Moist) er perfekt for normal til tørr eller veldig tørr hud. Den fyller på fuktreservene i huden og gjør den vidunderlig myk, glatt og klar for neste steg. Det andre fuktende steget fokuserer helt og holdent på å gi huden all den næring den trenger. Cellular Performance Emulsion II (Moist) har en fantastisk rik konsistens og låser fuktighet inn i huden, for en fuktende følelse som varer hele dagen.

Her kommer også dobbel påføring inn, noe som innebærer å først massere produktet med sirkulære bevegelser fra haken opp til pannen og ned via kinnene, for deretter å forsiktig klappe produktet ved å trykke håndflatene mot huden i noen sekunder per område.
Cellular Performance Extra Intensive Eye Cream er en drøm for trøtte øyne som vil ha ekstra av alt. Den silkemyke kremen gir umiddelbar fasthet og glød, samtidig som den jobber langsiktig på mørke ringer, hevelser, fine linjer og rynker.
Gave
100ml 50ml
Gave
60ml 125ml

Produkter fra artikkel