SkinCeuticals nye anti-age-serum –
2024-05-24
Her er alt du må vite om SkinCeuticals nye Cell Cycle Catalyst anti-age-serum – det perfekte serumet for den optimale anti-age-rutinen.

SkinCeuticals er hudpleiemerket som ligger i forkant når det gjelder vitenskapelig ekspertise og fantastiske resultater. Utforsk det varierte sortimentet – fra beskyttende favoritter til anti-aging, der det nyeste tilskuddet deres, Cell Cycle Catalyst, utmerker seg litt ekstra.Et skånsomt anti-aging-serum som er det perfekte første trinnet i anti-aging-rutinen. Beriket med en unik blanding av syrer, inkludert et multisyrekompleks, eksfolierer det huden skånsomt og fremskynder dens naturlige fornyelsessyklus. Men også taurin, som stimulerer fornyelsen av hudbarrieren og bidrar til å holde fuktigheten i huden.

Cell Cycle Catalyst, også kalt magi på flaske, gir fantastiske resultater. I tillegg til å fremme cellefornyelsen og være egnet for alle hudtyper, inneholder den verken parfyme, silikon eller alkohol. Den reduserer alt fra fine linjer, rynker og pigmentering til porer og urenheter.Hvordan bruker man Cell Cycle Catalyst?

Serumet kan brukes hver dag, morgen eller kveld. Start med en god rens, for eksempel SkinCeuticals Equalising Toner. Påfør deretter 1/3 dråpe på hendene eller på en bløt bomullspad. Påfør serumet i ansiktet på tørr hud.

Hvilke produkter kan jeg kombinere Cell Cycle Catalyst med?

Følg opp med C E Ferulic for å styrke huden og beskytte mot frie radikaler, og ansiktskremen A.G.E. Interrupter Advanced. Avslutt med SPF – her kan du lese mer om hvilken solkrem fra SkinCeuticals som passer deg.Cell Cycle Catalyst er også en perfekt forberedelse til profesjonelle salongbehandlinger som peeling. Ved å bruke serumet daglig, 14 dager før en planlagt behandling, kan du forberede huden din på optimale resultater og raskere restitusjonstid.

Får du ikke nok av SkinCeuticals? Sjekk ut hele sortimentet deres her.
Gave
Nyhet
1 459 kr
Gave
SkinCeuticals
450 kr
Gave
SkinCeuticals
1 800 kr
Great Deal
Gave
2 199 kr Veil. pris 2 347 kr

Produkter fra artikkel