Skinification of Hair med Wella Professionals
2023-09-07

Skinification of Hair-trenden, det vil si å ta vare på håret like nøye og etter samme prinsipper som vi pleier huden, fortsetter å være en av de sterkeste trendene i skjønnhetsverdenen. Hårpleiemerket Wella Professionals omfavner trenden med sin nye Ultimate Repair-serie – la oss se nøyaktig hvordan.Huden har evnen til å reparere seg selv både fra innsiden på cellenivå og fra utsiden i form av en beskyttende barriere. Imidlertid besitter ikke håret denne evnen naturlig og derfor må vi vanligvis ty til reparasjonsprodukter for å redde skadet hår. Wellas nye Ultimate Repair-serie bruker to hudpleieingredienser (AHA-syre og Omega-9) i en unik kombinasjon som sammen reparerer både innsiden og utsiden av håret. AHA-syren er liten nok i molekylstørrelse til å kunne trenge dypt inn i hårfibrene hvor den gjenoppbygger og styrker hydrogenbindingene i fiberstammen. Omega-9, derimot, er en enumettet oljesyre som hjelper til med å reparere utsiden av hårfibrene. Den dekker overflaten av hårstrået og fyller ut skjellaget, og skaper derved en beskyttende barriere på håret, lik hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Ultimate Repair-serien består av fire produkter som alle inneholder den patenterte kombinasjonen av AHA og Omega-9. Produktene passer alle hårtyper og teksturer, fra rett til veldig krøllete. Sjampoen renser dypt og avgifter samtidig håret for metaller, mens balsamen tilfører både næring og fuktighet, uten å tynge det ned. Mens alle hårtyper bør beskyttes mot ytre faktorer, er det spesielt viktig å beskytte skadet hår, og for denne oppgaven kan vi anbefale Ultimate Repair Protective Leave-in. Den beskytter ikke bare mot varme (opptil 230 °C), men også UV-stråler og mekanisk skade. Den gir frizz-fritt hår hor og mer lett stylede lengder.

Stjerneproduktet til Ultimate Repair-rutinen er Miracle Hair Rescue: En lett leave-in spray som lover å reparere alle hårtyper fra innsiden og ut på bare 90 sekunder. Tips: Hvis du vil ha mer glid i håret når du løsner krøllete hår i dusjen, kan du spraye litt av denne leave-in i håret før du påfører balsam.

Nedenfor kan du handle alle produktene i Wellas Ultimate Repair-serie. Leter du etter noe annet? Oppdag alt fra merket her.
Great Deal
250 ml 1000 ml
Wella Professionals
194 kr Veil. pris 319 kr (-39%)
Great Deal
200 ml 500 ml
Wella Professionals
224 kr Veil. pris 345 kr (-35%)
Great Deal
246 kr Veil. pris 385 kr (-36%)
Great Deal
95 ml
591 kr Veil. pris 815 kr (-27%)

Produkter fra artikkel