Skreddersydd hårpleie med The Every: «Som steroider til sjampoen»
2024-04-22
Mange av oss kjenner oss nok igjen i det endeløse havet av flasker i dusjen. Grunnleggerne av The Every var blant dem. Her er alt du må vite om det hypede hårpleiemerket som nå finnes hos Bangerhead.

Hvorfor har vi fem forskjellige sjampoflasker? Det var spørsmålet som startet reisen for hårpleiemerket The Every. Svaret er kanskje opplagt for noen – man ønsker kanskje å få den rette blonde nyansen, få herlig volum og så bør man jo også ha noe som pleier hodebunnen.

Ifølge Aleks og Kenza, grunnleggerne av The Every, fantes det en enklere løsning enn som så.

– Tenk om det fantes en måte å kombinere alle disse ulike behovene i én hårvask som kunne gi en skreddersydd, massiv effekt. Hvorfor gjør ingen dette? Hvorfor kan ikke vi gjøre det?Etter tre år med intensiv produktutvikling ble The Every til. Et vegansk hårpleiemerke som tilbyr enkle og skreddersydde rutiner som er skånsomme mot hodebunnen.

Slik bruker du The Every-produktene

Ved å velge Infusions kan du skreddersy rutinen din avhengig av hva håret ditt trenger eller hvilke resultater du ønsker der og da. Kanskje du er ute etter mer volum, eller kanskje du ønsker å gi håret en fuktighetsboost. Du bruker sjampoen fra The Every og blander den ut med din valgte Infusion. Jo mer Infusion du tilsetter i sjampoen, desto større blir effekten.

Du kan også tilsette en pleiende hårmaske, hårolje og stylingprodukter for best mulig resultat.Aleks fortsetter å fortelle:

– I løpet av disse første årene har vi fått så mange meldinger fra kunder som ønsker å fortelle om den utrolige effekten The Every har hatt på håret deres, men det var én melding som virkelig skilte seg ut og har festet seg hos meg. Noen skrev at våre Infusions er «som steroider for sjampoen din», og det er en treffende beskrivelse!

Her finner du din skreddersydde hårpleierutine fra The Every.
Nyhet
275 kr
Nyhet
301 kr
Nyhet
275 kr
Nyhet
265 kr
Nyhet
265 kr
454 kr
403 kr
Nyhet
301 kr
Nyhet
Nyhet
The Every
Midlertidig utsolgt
268 kr
Nyhet
352 kr
Nyhet
301 kr
Nyhet
Nyhet
454 kr

Produkter fra artikkel