Slik beskytter du håret mot UV-skader
SPF for huden er en selvfølge, men visste du at håret også blir skadet av solen? Sol, sand, salt, klor og UV-stråling kan gi slitt hår med tørre tupper, derfor er det viktig å beskytte håret både før og etter stranden. Kérastase Soleil er en fulpakket serie som gir næring, fukter og styrker håret, slik at du kan nyte av myke, skinnende lengder hele sesongen!Silkemykt og solbeskyttet hår

Visste du at du kan brenne håret? Akkurat som du smører inn deg med solkrm, kan du gi håret en UV-beskyttelse for å så imot solens skadelige stråler. Crème UV Sublime er en herlig leave-in-krem som beskytter og fukter huden. Ved å applisere den motvirker du tørrhet og frizz i opptil 24 timer. Håret får en silkemyk finish med en herlig duft. Du kan ha den ultralette kremen i både vått og tørt hår, for et mykt og skinnende hår hele sommeren.Slipp salt og sand

Det viktigste du kan gjøre etter et dupp i det store blå – eller et basseng – er å rengjøre håret for å få bort alle spor av salt, sand og klor. Bain Après-Soleil er en skånsom after sun-sjampo som gir en intensiv kjølende og fuktende effekt. Håret blir umiddelbart mykt med strålende glød. Den lette, sommeraktige duften av jasmin og tuberose er nesten avhengighetsskapende!
Fuktighetsgivende hårmaske etter stranden

Når håret er fuktet står det bedre imot påvirkninger som sommerens sol og bad kan innebære. Appliser Masque Après Soleil etter sjamponering for å jevne ut hårfibrene og tilføre ordentlig med fuktighet. Den kjølende masken er boostet med kokosnøttvann og gjør håret både vakkert og herlig duftende. Et herlig ritual etter en dag på stranden!
After sun med multifunksjonelle olje

Akkurat som huden som kan trenge en after sun-krem, kan ditt hår ha godt av Huile Sirène. Denne herlige leave-in-hybridsprayen fungerer både som et stylingprodukt og en pleiende hårolje i ett. Den fungerer utmerket for å få naturige beach waves i håret og definere krøllene. Vitamin-E fra babssuolje virker fuktighetsgivende og gir en uimotståelig mykhet.
320 kr

Produkter fra artikkel