Slik maksimerer du din hudpleie med antioksidanter fra Instytutum
Du har sikker hørt om antioksidanter i hudpleie, men hva betyr det egentlig? Kort og godt er antioksidantene viktige for å beskytte huden mot frie radikaler, som bryter ned hucdellene og rasker på aldringen. Antioksidanter er som magi for huden og tryller bort alt fra rynker til mørke flekker. Instytutums resultatdrevne produkter er fullpakket med kraftige antioksidanter som forynger og beskytter huden. Sjekk ut disse powerproduktene nå!

Psst. Oppdag nye favoritter fra Instytutum – akkurat nå får du opptil 20% på antioksidanthelter!
Strålende ungdommelig hud med C-vitamin

More is more. Anti Wrinkle Brightening C-erum er pakket med hele 15% THD for å gi det beste resultatet til din hud! Denne formen av C-vitamin er ekstra stabil og jobber sammen med 3% niacinamid for å redusere rynker og slapp hud. Serumet reparerer dessuten effektene av UV-eksponering, har betennelsedempende effekt når det gjelder akne og forbedrer forstørrede porer, trøtt hud og hudens tekstur. Mange av oss legger merke til våre pigmenteringer på sommeren, og dette serumet er prefekt ofr å jevne ut hudtonen.Superserum som tryller bort rynkene

Ute etter virkelige anti-aging-resultater? Gå ikke glipp av Super Serum Powerful Anti-Aging Concentrate som virker for å effektivt trylle bort fine linjer og dype rynker. Tørr hud ser ofte eldre ut. Med hjelp av hyaluronsyre i fire ulike størrelser fylles huden med mye fuktighet, for et utfyllende resultat. En krafitg kombinasjon av aktive ingredienser virker for å fornye huden, støtte dannelsen av kollagen, jevne ut teksturen og forfine porene. Hello flawless!Fuktighetsbombe for huden

Fuktighet er nøkkelen til en jevn og velstående hud – uansett hudtype. Den oppfriskende dagkremen HydraFusion 4D Hydrating Water Burst Cream passer perfekt for å gi en kjølende følelse og gir massevis av lett fuktighet. Den gel-liknende kremen synker inn i huden og fyller huden i dybden. Hyaluronsyre i fire ulike størrelser når hudens alle lag for ultimat fuktiget. Havsalger danner en hydrofilm som beskytter mot vætsketap samtidig som eksfoliernede papaya-enzym fjerner døde hudceller. Huden blir jevnere, fastere og friskere!
Dagkrem med strålende glow

Hvem elsker ikke en glødgivende dagkrem? På sommeren er C-Illuminating Moisturizer et fantastisk tilskudd i toalettvesken. Smør inn ansiktet, hopp over foundation, og se hvordan huden stråler av friskhet! Foruten å gi umiddelbare resultater, jobber også C-Illuminating Moisturizer i dybden for å fornye din hud. Antioksidanten C-vitamin har en utjevnende effekt og får bort mørke flekker samtidig som hudens elastisitet forbedres. En unik cocktail av aktive ingredienser gir deg en jevnere og mer motstandskraftig hud.
Gave

Produkter fra artikkel