Slik skaper du en feilfri base med Laura Mercier
2023-08-30

Laura Mercier er et av våre favorittmerker når det kommer til basemakeup, med populære klassikere innen primere og settingprodukter. Real Flawless Weightless Perfecting Foundation ble raskt en stor favoritt, og nå har den fått et søsken i pudderformat: Real Flawless Luminous Perfecting Pressed Powder. Vi viser deg hvordan du bruker denne kraftduoen for en feilfri base som varer hele dagen.

Både Real Flawless Foundation og Real Flawless Powder visker ut grensene mellom hudpleie og sminke. Produktene gir umiddelbart huden fuktighet, samtidig som de regulerer oljeproduksjonen og motvirker glans under dagen. Med hudelskende og barriereforsterkende ingredienser som kameliafrø, vitamin E og kakaoekstrakt er foundationen en perfekt start på baserutinen. Påfør med en svamp eller børste for en byggbar, medium dekkende finish som varer i opptil 12 timer. Produktet visker umiddelbart ut ujevnheter i både hudtone og -tekstur, samtidig som den forbedrer huden på lang sikt; i tillegg føles den lett på huden uten å bli kakete.

Når du har tatt på foundationen, er det på tide med nyheten Real Flawless Powder: Et kremig, presset pudder som tar basemakeupen til neste nivå. Pudderet fyller ut slapphet i huden, gir en naturlig glød og balanserer fuktighets- og oljenivået i huden. De hudpleiende ingrediensene gjør at sminken knapt føles på huden. Påfør med Laura Merciers S-formede Glow Brush for best resultat.

Laura Mercier tilbyr også noen skikkelige ikoner innen primere og settingprodukter. For å gi basemakeupen de aller beste forutsetningene, anbefaler vi derfor at du forbereder deg med en valgfri variant av merkets Pure Canvas-primere, og avslutter med ikoniske Translucent Loose Setting Powder eller Translucent Pure Setting Spray.

Klar for å skape din beste basemakeup noensinne? Klikk hjem alle favorittene fra Laura Mercier her.

Gave
100ml 30ml
Laura Mercier
Midlertidig utsolgt
210 kr
Gave
Translucent Honey
517 kr
Gave
Laura Mercier
484 kr
Gave
523 kr
Gave
Laura Mercier
548 kr
Gave

Produkter fra artikkel